Yasak Elma Kaç Bölüm Yayınlanacak? Ne Zaman Final Yapacak?


Güncelleme: 17 Mart 2018 : 11:35
4

Fox’un yeni sezon dizisi Yasak Elma 19 Mart Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara merhaba diyecek. Dizinin tanıtım fragmanları televizyonlarda ve internette gösterilmeye başladı. Dizi ilginç bir hikayeye sahip. Diğer taraftan dizinin final bölümünün ne zaman olacağı, dizinin final yapıp yapmayacağını ile ilgili sorularda gelmeye başladı. Sizler için Yasak Elma final yapacak mı, tuttu mu, kaç bölüm ekranlara gelecek gibi soruları bu yazımızda inceledik. Şimdi Yasak Elma ile ilgili ayrıntılara göz atalım.

Dizinin hikayesine kısaca değşnelim. Dizide Yıldız karakteri zengin olma hayalleri kuran güzel bir kızdır. Hayatının en büyük teklifini Ender isimli bir bayandan duyduğunda önce şaşırır. Bu teklif Ender’in kocası Halit’i baştan çıkarıp onu kendisine aşık etmektir. Bu şekilde Ender kocasından yüklü bir tazminat karşılığında boşanacaktır. Yıldız’ın kardeşi Zeynep ise Halit’i ortağı Alihan’ın şirketinde işe başlar. Olaylarda bu şekilde başlamış olur. Dizi Med Yapım şirketinin yapımcılığında ve Fox tv de ekranlara geliyor. Dizinin başrollerinde ise Onur Tuna, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut yer alıyor.

Dizi kanalla 13 bölümlük bir anlaşma imzaladı ve 13 bölümlük çekimler devam ediyor. Dizi Pazartesi günü gibi yüksek reytig oranlarına sahip dizilerin yer aldığı bir günde ekran macerasına çıkacak. İşi bir hayli zor. Çukur ve Söz gibi iddialı yapımlarla reyting rekabetine girecek.

Dizinin şuan için öncelikle hedefi ilk 3’e girebilmek. Hikayenin de etkisi ile eğer ciddi bir izleyici kitlesi çekebilir ve en azından Totalde ilk 3 arasında kalmayı başarırsa bu başlangıç için iyi bir sonuç sayılacak. İlerleyen bölümlerde hikaye ve senaryo ilginç detaylarla süslenir, izleyicinin ilgisi çekilebilir de dizi en azından ilk sezonu garantilemiş olur. Aksi takdirde dizi çöplüğüne dönen ekranlarda, bavulu toplayıp gitmek zorunda kalacaktır. Sizler dizinin ilk bölümünü nasıl buldunuz. Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce en dikkat çekici karakter kim?

4 YORUMLAR

Comments are closed.