Yasak Elma Ateş Kim? Lila’nın Sevgilisi Ateş Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 1 Ekim 2018 : 15:29
0

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu, Melis Civelek, Zeynep Soyata’nın kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Yasak Elma dizisi genç karakterleri ile izleyicinin beğenisini topladı. Bunlardan bir tanesi ise Yasak Elma Ateş kim gerçek adı ve oynadığı diziler hakkındaki bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.

Med yapım firması işbirliği ile FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Pazartesi akşamları aşk ve dram tarzında bir arada vererek gönüllere taht kurmayı başardı. Onur Tuna, Eda Ece ,Sevda erginci, Talat Bulut, Şevval Sam, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalının rol aldığı Yasak Elma dizisi Ateş karakteri en çok aranan isimler arasına girdi.

Zeynep Soyata ve Melis Civelek kaleminden çıkan senaryo ile Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşan yasak elma dizisinde Ateş isminde bir karakter ortaya çıktı. Ateş Halit Argun’un yani Talat Bulut’un küçük kızı olan Lila Argun’un gece kulübünde gördüğü, beğendiği, konuştuğu kişi olarak diziye girdi. Ateşin varlığı Lila’nın bir çok yalan söylemesine sebep oldu.Lila, Ateşle dışarı çıkmak için babasının izin vermemesi üzerine Definenin sokma aklı ile Yıldız’dan akıl olarak Ateş ile görüşme sağladı.

Yıldız ise Lila’yi bir nebze olsa da kendi ağına çekmek için yardım etti ve Ateş’le dışarı çıkmasına vesile oldu. Lila ise daha bir çok yalan söyleyecek ve ateşle görüşebilmek için babası ile arasına açacaktır.

Ateşin gerçek adı henüz bilinmemekle birlikte isminin netleşmesinin ardından sitemizde haberimiz güncellenecektir.