Yasak Elma Alihan Öldü mü? Ölecek mi? Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 00:56
0

Yasak elma yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz dizinin müptelaları kendini arama motorlarında buldu. Yasak elma Alihan öldü mü? Alihan ölecek mi? Alihan diziden ayrılacak mı? sorularının cevabını araştırmaya başladı..

Zeynep ve Alihan’in araları düzelmiş hersey yoluna girmisti. Mutluluklarını herkeslerden sakınır duruma gelmişlerdir. Sanki nazar değeceğini başlarına bir iş geleceğini anlamışlardı. İkisininde yüreği pir pir ediyordu ki yeni bölüm fragmanında olanlar izleyicinin de yüreğini dağlar cinstendi.

Yıldız artık Halit le bağları koparmaya kararlı ve eşyalrıyla birlikte evi terk etmek için planlar yapıyor. Ender ise tüm planları tıkır tıkır işlerken bir anda beklemediği olayla karşı karşıya kalmıştır. Ender yine pes etmez ve Yıldız’ın bebeğiyle ilgili Halit’in aklını bulandırmaya devam eder.

Çocuğun babası sen misin diye fitne çıkarmaya devam eder. Bununlada kalmayıp yardımcı kadın Aysel’ü yüksek meblalarda para teklifiyle onu maşa olarak kullanma planları yapar.  Aysel ise bu teklife sıcak bakar. Artık Yıldız düşünsün.

Yasak Elma Alihan dan haber alınamıyor bindiği uçağın enkazı bile bulunamiyordu. Alihan oldu mu ölecek ki başına bişey mi geldi nerede nasıl diye tüm sevenlerine merak kapladi.ozellikle Zeynepin dünyası başına yıkılmıştı. Aylardır kavuşmayı, Alihandan güzel bir kaç soz duymayı bekledi. Tam istediği olmuşken Alihan ölecek miydi?

Alihan Ölecek Mi?

Yasak Elma 23. Bölüm Özeti

Alihan’dan haber almaya çalışan Zeynep, umudunu kaybetmeden beklemeye çalışıyor ancak elinden hiçbir şey gelmeden beklemek onu çok üzüyor. Kendisini teselli edemeyip, yenik düşmeye başlıyor teselli bulduğu tek şey ise hayalleri. Öte yandan Halit ise herkese uçağın rotadan çıktığı ve şuan nerede olduğunun bilinmedi haberini verdi. Yıldız ise haberi alır almaz soluğu kardeşinin yanında aldı ve ona destek olmaya çalıştı. Uzun zaman geçmesine rağmen hala haberin gelmemesi Alihan’ın öldüğü düşüncesini yaymaya başladı. Peki, gerçekten Alihan öldü mü? Hira ile uçakta nasıl bir savaş veriyor? 

Alihan’ın uçağının kaybolması herkesi, en çok da Zeynep’i perişan eder. Bütün umutların tükenmesi artık an meselesidir. Zeynep Alihan’ın olmadığı bir hayatı nasıl yaşayacağını düşünür. Yıldız ise Halit’e oynadığı oyunun gerçek çıkmasının şaşkınlığını üstünden kolayca atar ve gücün artık kendisinde olduğunu herkese göstermeye çalışır. Yasak Elma 24. Bölüm bölümde neler yaşanacak şimdiden merak konusu oldu.. Gelişmeleri takip ediyoruz, bizi takip etmeye devam edin..