Yaparsın Aşkım Başvuruları İletişim Telefon Numarası Whatsapp Hattı


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 09:10
150

Yaparsın Aşkım yeni yılın ilk günü ilk bölümüyle ekrana geldi. İlker Ayrık’ın sunuculuğunu üstlendiği programda 4 çift, büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya mücadele veriyor. Zorlu ve eğlenceli mücadelenin sonunda sıfır model lüks arabanın sahibi olmaya sadece bir çift hak kazanacak. İlk bölümüyle büyük ilgi gören yarışmaya katılmak isteyen adaylar, Nasıl yarışmacı oluruz, Yaparsın Aşkım ulaşamıyorum ne yapılabilir, Yaparsın Aşkım başvuru nasıl yapılır, Yaparsın Aşkım nasıl ulaşılır gibi pek çok soru ile yarışmaya başvuru yapmanın yollarını aradı. Yaparsın Aşkım Başvuruları İletişim telefon numarası ve Whatsapp hattı hakkında tüm merak edilenler ve daha fazlası haberimizin devamında.

Yaparsın Aşkım, daha önce farklı isimle fakat aynı formatla ekrana gelen ve uzun yıllar yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışmayla aynı içeriğe sahip. Kıyasıya yarışan çiftlerden eşini en iyi tanıyan en doğru tahmini yapan en iyi oynayan  çift, arabanın sahibi olmaya hak kazanıyor. Sizde lüks arabanın sahibi olmak için, en fazla acı biberi yiyebilirim, topuklu ayakkabıyla zorlu parkurlarda en hızlı ben koşarım, yada sırtımda eşimle en çok şınavı ben çekerim diyorsanız hiç düşünmeden yarışmaya başvurabilirsiniz. Yaparsın Aşkım başvuru formuna nasıl ulaşırım, Yaparsın Aşkım telefon numarası var mı, Yaparsın Aşkım’a nasıl yarışmacı olurum diyorsanız izleyeceğiniz yollar haberimizin devamında.

Programa sadece internet üzerinden online olarak başvuru yapabilirsiniz. Yaparsın Aşkım yarışmasına başvuru yapmak istiyorum diyorsanız aşağıda belirttiğimiz linkten başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvurularla ilgili her türlü sorunu yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Yaparsın Aşkım Telefon Numarası : 0212 414 90 00

Yaparsın Aşkım Fax No: 0212 416 97 00


Yaparsın Aşkım Yarışması Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu


150 YORUMLAR

  1. Nolur sanki arasaniz cagirsanizzz.heryerden yazdım kackez başvuru yaptım acıyın su sivasliya artikkkkkkkkk

  2. Başvuru numaramı kaydedemedim lütfen yardımcı olur musunuz birde bugünde başvuru yaptım aylar öncede lütfen cvp yazar misiniz

  3. Yarın konya rumi oteldeki mülakatlara katılmak istiyoruz eşimle tam 3 kez başvuru yaptım ancak bi dönüş olmadı mülakat için ne yapmam gerekiyor önceden başvuru yapmak veya randevu almak gerekiyor mu oteli aradım kendilerinin bir bilgisi olmadığını ve göz tv ile görüşmem gerektiğini söylediler lütfen yarına kadar geri dönüş yapar mısınız ?

  4. Basvuruyu doldurduk eşimle beraber işleme alındı dedi ne zaman içerisinde dönüş yapabilirsiniz çok istiyorum katılmayı merak ediyorum

  5. Yaklaşık bir ay oldu başvuru Yapalı olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi çok istiyoruz gelmeyi videoya etikette yapamıyoruz sosyal medyayı yasakladığımız için napmalıyız bu durumda ümidimi kesmiş gibiyim.

  6. Başvuru formunu dolduruyorum sürekli ama cep telefon yanlış diyor her şekil denedim kabul etmiyor sistem. Ne yapmalıyım?

  7. Başvuru Yaptım Ama Başvuruya Bakmam İçin Verdikleri Numarayı Kaydedemedim Biyardimci Olurmusunuz

  8. İyi akşamlar, aile içinde bir oyunla ilgili tartıştık. Şişe devirme oyununda, rakibin 2 şişesi ve bizim 1 şişemiz varken eğer dip dibe olduğu için kendi şişemizi ve rakibin 1 şişesini aynı an da düşürürsek biz mi kazanırız yoksa rakip mi kazanır ( rakibin 1 şişesi kalıcak bu atıştan sonra ) ?

  9. Merhabalar.18 8 2018 de saat 5 te görüşmeye çağrıldık. Ama biraz önce kotu bir haber geldi ve esimin dedesi vefat etmiş. Bu durumdan dolayı cok Üzgünüz Esim Edirne ye doğru yola çıktı.vede yarin ki görüşmeye malesef gelemeyecegiz. Sizin yarismaniza katılmayı çok istiyoruz. Acaba randevuyu başka bir tarihte yapabilirmisiniz.

    • öncelikle başınız sağolsun. Bu durumu kanal veya yapım şirketi yetkilileri ile görüşmeniz gerekmektedir. Burası sadece soru-cevap ve yorum sayfasıdır.

  10. Başvuru yaptık kodumuzda var hergun aramanızı bekliyorz lütfen arayın artık gelelim yarisalim nasıl takip edicez sonucunu birşey söyleyin

  11. Bizde 2 defa başvurduk lütfen geri dönüş yapılsın enazından insanlara Bi mesaj falan atsalar yarışmaya alınıp alınmadıklarına dair boşa beklemede..

Comments are closed.