Yaparsın Aşkım 6 Ocak Cumartesi Arabayı Hangi Çift Kazandı? Büyük Ödülün Sahibi Kim


Güncelleme: 6 Ocak 2018 : 22:12
0

İlker Ayrık’ın eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Yaparsın Aşkım 6 ocak cumartesi büyük ödülün sahibi kim oldu? Sıfır model arabanın sahibi olmak için kıyasıya mücadelenin eğlenceyle taçlandığı yarışmada eşini en iyi tanıyan ve doğru tahmin yapabilen çift büyük ödülün sahibi oluyor. Yaparsın Aşkım 6 Ocak arabayı hangi çift kazandı? Büyük ödülün sahibi kim oldu soruları haberimizin devamında.

4 çiftle başlayan yarışmada yapılan mücadele sonucunda finale kalan 2 çift araba için yarışıyor. Sıfır model lüks arabanın sahibi olmak için kıyasıya mücadele veren çiftlerden en iyi performansı sergileyen çift ödülü almaya hak kazanıyor. İlker Ayrık’ın renkli sunumuyla ekrana gelen programda dengeler her an değişebiliyor. Yarışmayı 1. götüren çift finale kalamazken geride takip eden çift yarışmanın sonunda ödülün sahibi olabiliyor.

6 ocak çarşamba günü yayınlanan yeni bölümde ödülün sahibi kim olacak herkes tarafından merak ediliyor. 6 ocak cumartesi arabayı hangi çift kazanacak? Büyük ödülün sahibi kim olacak? Sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte 6 ocak arabayı hangi çift kazanacak sorusunun yanıtı.


tıkla>>>Yaparsın Aşkım 1 Ocak Pazartesi Arabayı Kim Kazandı?<<<tıkla


Finalde yarışan çiftlerinin Naz-Çağatay, Seda-Gürol çifti oldu. Arabayı kazanmak için final yarışında penaltı oyunu oynandı. Kıran kırana bir yarışma oldu. İlk seti Gürol ve Seda çifti kazandı. İkinci setidr Gürol ve Seda çifti aldı ve arabanın kazananı oldular.

Haberimiz en kısa zamanda güncellenecektir