Yaparsın Aşkım 17 Ocak Arabayı Kim Kazanacak?Hangi Çift Birinci Olacak


Güncelleme: 19 Ocak 2018 : 17:48
0

Yaparsın Aşkım 17 ocak ta yine bomba gibi oyunlarla ekranlara geldi. Birbirinden iddialı olan çiftler oyunlarda çok çekişmeli dakikalar atlattı. 4 ayrı çiftin yarışacağı 17 Ocak Yaparsın Aşkım arabayı hangi çift kazanacak? Final oyununu kim kazanacak?

Yaparsın Askim 17 ocak carsamba Araba tekeri takma oyunu ile güne başlayan yarışmacılar, on adet balonu petlatma oyunu ile yarışmaya devam ettiler.

Balon patlatma oyunu o kadar iddialı geçti ki kadir özge çiftinin bu oyun için tahmini 133 sn oldu. Kadir bey ise 10 balonu 81 sn de patlattı.

Ari gibi uçanlarin yarışmasında Kadir güzel bir performans sergiledi.

Sıradaki yarışmacı ise Muhammed oldu. Eşinin 10 balon için tahmini ise 132 sn oldu. Fakat Muhammed hem balonu patlatamadı hem nefesi yetmedi. Düştü, kalktı ,vazgeçti eşinin uyarısıyla tekrar devam etti ve toplamda 129 sn ile oyunu tamamladi

Turgay Ozge çifti ise biraz daha gayretliydi. Özgenin tahmini 125 sn iken Turgay disardan göründüğü gibi olmadığını ve çok yorucu olduğunu söyledi ve 10 balonu tam 98 sn de patlattı. Yaparsın Aşkım 17 ocak çarşamba 200 puanlık balon patlatma oyununu Turgay Özge çifti kazandı.

Arabayı kazanan çiftimiz Kadir ve Özge oldu. Yarışmacılar uzun uğraşlar sonunda büyük ödülün sahini oldular