Yaparsın Aşkım 10 Ocak Arabayı Hangi Çift Kazandı? Finale Kalan Yarışmacılar


Güncelleme: 9 Ocak 2018 : 01:56
0

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın üstlendiği, sevilen yarışma programı Yaparsın Aşkım 10 ocak çarşamba günü ekrana gelen bölümünde büyük ödülün sahibi hangi çift oldu? Yaparsın Aşkım 10 ocak çarşamba günü yayınlanan yeni bölümünde hangi şanslı çift son model lüks arabayı almaya hak kazandı? 10 ocak çarşamba finale kalan yarışmacılar kim oldu?


Yaparsın Aşkım Yarışması Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu


İlker Ayrık’ın renkli sunumuyla ekrana gelen Yaparsın Aşkım hem eğlendirmeye hemde kazandırmaya devam ediyor. Çiftler 0 km bir otomobilin sahibi olmak için kimi zaman topuklu ayakkabılarla kimi zaman sırtlarında eşleriyle zorlu parkurlarda koşarken, kimi zaman da en çok acı biberi yiyerek kıyasıya mücadele veriyor. Evli, nişanlı yada sözlü çiftlerin yarışmacı olarak katıldığı Yaparsın Aşkım’da eşini en iyi tanıyan ve doğru tahmini yapabilen yarışmacı büyük ödülün sahibi olmaya hak kazanıyor.

Yaparsın Aşkım 10 ocak arabayı hangi çift kazandı sorusunun yanıtı haberimizde. Programın başından itibaren en yüksek iddia skorunu doğru olarak tutturabilen çift ödülün sahibi oldu. Sırayla oynanan oyunlarda en yüksek puanı toplayan yarışmacı arabanın sahibi olmaya hak kazandı. Sıfır model lüks arabanın sahibi olmaya gecenin en renkli ve eğlenceli çiftlerinden biri hak kazandı.

İşte 10 ocak çarşamba arabayı hangi çift kazandı sorusunun yanıtı. Olağanüstü bir performansın sonunda KDV+ÖTV dahil sıfır kilometre 5. arabanın sahibi olmaya hak kazanan çift.