Yağmur Tanrısevsin’in Yeni Projesi Ne? 2017-2018 Sezonunda Hangi Dizide?


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 00:59
4

Yağmur Tanrısevsin 2017-2018 sezonunda hangi dizide rol alacak? Yağmur Tanrısevsin’in yeni sezon için projesi var mı? Yağmur Tanrısevsin yeni sezonda ekranda olacak mı?

Ekranların sevilen ismi Yağmur Tanrısevsin, 2017-2018 sezonunun başlamasıyla birlikte birçok diziden teklif almaya başladı. Projeleri değerlendirme aşamasında olduğunu belirten oyuncu, uzun süredir Oğuzhan Koç ile beraber.

Yağmur Tanrısevsin, en son Kanal D ekranlarında yayınlanan İki Yalancı dizisinde yer aldı. Ancak dizi, basitleştirilmiş senaryosu ile yaz aylarında vakit geçirmek için izlenen bir diziden ötesi olamadı. İzleyiciyi çekmeyen olay örgüsü dizinin de sonunu getirdi.

Yağmur Tanrısevsin‘in İki Yalancı’dan önce yine başrolünde yer aldığı Mayıs Kraliçesi isimli dizide tutmamıştı. Bu nedenle ünlü oyuncunun dizilerden soğuduğu söyleniyor.

 

Yağmur Tanrısevsin, aslında büyük bir hayran kitlesine sahip. Özellikle Oğuzhan Koç ile olan beraberliği ile birlikte de büyük beğeni topladı. Ayrıca bir saç boyası markasının da yüzü olan ünlü oyuncu, oyunculuk performansı ile de beğeniliyor.

 

Yağmur Tanrısevsin‘in performansı beğeniliyor olsa da yer aldığı projelerin uzun süre ekranda kalmaması Yağmur Tanrısevsin’in proje seçimi konusunda bir hata yaptığını göstermiş oldu. Bu nedenle oyuncu bir süre ekranlardan uzak kalmayı ve dinlenmeyi tercih edebilir.

Yağmur Tanrısevsin, bu sezonda bir sürpriz yaparak sinema filmi ile de karşımıza çıkabilir. Ancak bu konudaki görüşleri hala net değil.

Siz ünlü oyuncuyu hangi projede görmek istersiniz? Yağmur Tanrısevsin’in yeni projesinde kiminle partner olmasını istersiniz? Sizce Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç aynı projede yer almalı mı? yorumlarınızı bekliyoruz.

4 YORUMLAR

Comments are closed.