Vuslat Kim? Gerçek Adı Ne? Vuslat Dizisi Kadın Başrol Oyuncusu


Güncelleme: 7 Kasım 2018 : 18:07
0

A23 Medya Ece Bayter’in yapımcılığını Vuslat dizisi 2019 sezonu dizileri arasında yer alan ve ilgi ile izlenen senaryosu izleyicilerin ilgi odağı oldu. Murat onbul yönetmen koltuğunda oturduğu Vuslat dizisi kadın başrol oyuncusu Vuslat kim Vuslat gerçek adı ne Vuslat dizisi Vuslatın oynadığı diziler neler merak edilen sorular haberimizde.

TRT 1 ekranlarında yayın akışına girecek olan Vuslat dizisi 2018’in Aralık ayında ekranlara gelecek söylenirken 2019 un en Güzide dizisi olacağı da gelen haberler arasında. Vuslat dizisi senaryosu Betül yagsağının kaleminden çıkmasi şimdiden dizinin heyecan uyandırmasi için yetti. Bugünün Saraylısı ve kara gül gib önemli dizilerin senaryosunu yazan Senarist Şimdi de Vuslat dizisinin senaryosu için kolları sıvamıştır

Vuslat dizisinin konusuna Gelecek olursak bir ailenin geçimi için elinden geleni yapan Vuslatın imkansız aşkını konu edinecek. Vuslat dizisi Vuslat karakterine aşık dev Holding sahibi Mahir’in aşkını izleyici ile buluşturacak. Vuslat dizisi oyuncuları ve karakterleri Şimdilik netleşmedi erkek başrol oyuncusu hakkında verilmiş bir karar var. Vuslat dizisi erkek başrol oyuncusu yani Vuslat dizisi Mahir karakterine Hayat verecek olan Kadir Doğulu ile el sıkıldı.

Vuslat dizisi kadın başrol oyuncusu yani Vuslat karakteri için ise henüz çalışmalar devam ediyor dizide Vuslat çok güzel bir kadın ve Mahir’i körkütük aşık olmuş bir bayani canlandıracak. Vuslatın dizide Fırat adında bir erkek kardeşi olacak. Vuslatın Fırat ve Mahir arasında kalışı geçmişten peşini bırakmayan sıkıntılar ekranlara gelecek.

Vuslat dizisi Vuslat kim Vuslatın gerçek adı Devrim Özkandır. Devrim Özkan safiyane güzelliği ile izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Özellikle genç erkekler oyuncuyu daha çok merak etti. Muğla da güzel Sanartlar Fakültesinde Sahne Sanatları bölümünü bitirdi. Kanal d akranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Havva karakteri ile geniş kitlelere kendini göstermiştr.