Vuslat Fırat Kimdir? Baran Bölükbaşı Oynadığı Diziler, Kariyeri


Güncelleme: 18 Ekim 2018 : 08:56
0

Trt ekranlarında gösterilecek olan Vuslat dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Dizinin cast çalışmalarında sona gelindi. Yeni karakterler de diziye dahil olmaya devam ediyor. Dizide Vuslat’ın kardeşi Fırat rolünü canlandıracak olan oyuncu hakkında detayları yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

İbn-i Arabi’nin Alimler Satranç’ı oyunundan esinlenilerek hazırlanan dizi dev holding sahibi zengin Kadir ile ailesinin geçimini sağlamaya çalışan Vuslat’ın zorluklar çevrili aşkını ve geçmişlerinde büyük sırrı konu ediniyor. Vuslat’ın kardeşi Fırat’ı canlandıran oyuncu Baran Bölükbaşı dizinin dikkat çeken genç oyuncularından. Baran Bölükbaşı kimdir?

Baran Bölükbaşı 1994 yılında İskenderun’da doğmuş ve lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü üzerine almıştır. Oyuncuyu Adı Efsane isimli dizide Fiko karakteri ile tanıdık. 175 cm boyunda olan oyuncu 71 kg ağrlığındadır.

Boğa burcunda olan genç oyuncu aslen İskenderunludur. Oyunculuğa küçükken izldiği dizi ve sinema filmlerindeki karkaterleri taklit ederek başlamış. Bu durum ilerleyen yaşlarda da devam edince bunu meslek haline getirmiş ve oyunculuk eğitimi almaya karar vermiş.

11 yaşından beri müzikle de ilgilenen Baran, morali bozuk olduğunda kendisini müziğe verirmiş. Oyunculuk daha ağır basmış ve bu alanda kendisini geliştirmeye başlamış. Ancak müzik onun vazgeçilmezleri arasında yerini daima korumuş. Boş zamanlarında arkadaşları ile gezer, müzik yapar, senaryo okur ve gündem filmlerini takip ediyor. Genç oyuncunun oynadığı diziler; Servet, Sevda’nın Bahçesi, Adı Efsane ve Vuslat’tır.