Ver Elini Aşk 16-23 Kasım Var Mı Yok Mu Neden Yayınlanmıyor


Güncelleme: 11 Kasım 2017 : 20:54
1

Uzun bir bekleyişin ardından sonunda yeni yayın günü ve tarihi belli olan Ver Elini Aşk ne zaman yayınlanacak? 10. bölüme kadar perşembe günleri yayınlanan dizi, yeni gününde yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak. 

Yaz sezonunda başlayan dizi perşembe günleri ekrana geliyordu. Fakat Vatanım Sensin’in sezon tatilinden dönmesiyle yeni bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanmadı. Dizinin takipçileri, Ver Elini Aşk dizisi bitti mi final mi yaptı ne zaman başlayacak sorularına yanıt aradı.

Ver Elini Aşk İzlendi mi Tuttu mu? Erken Final mi Yapacak?

Uzun bir bekleyişin ardından Ver Elini Aşk dizisinin yeni yayın günü belli oldu. Ver Elini Aşk 21 Kasım’dan itibaren salı günleri yayınlanacak.

İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizinin son haftalarda düşük reyting alması dizinin üzerinde kara bulutlar dolaşmasına sebep olmuştu. Fakat dizinin perşembeden salı gününe alınması umarız reyting sonuçlarını olumlu yönde etkiler.

Aynı gün aynı saatte, Ufak Tefek Cinayetler, Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileriyle reyting mücadelesi verecek. Dizilerin türlerine baktığımızda dram ve hüzün ağırlıklı olduklarını görüyoruz. Ver Elini Aşk salı gününe ait tek romantik komedi dizisi. Bu yönüyle farklı bir izleyici kitlesine sahip olabilir. Bu da reytinglerin artmasını sağlayabilir.

Dizinin salı günü yayınlanıyor olmasını nasıl buldunuz? Ver Elini Aşk dizisi final yapmalı mı? Dizi devam etmeli mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

  1. Bence iyi olmus . Gerci babam sali gunleri esikiya dunyaya hukumdar olmazi izliyor . Ama babami ikna etmenin bir yolunu bulurum artik

Comments are closed.