Vatanım Sensin Seher Kim? Gerçek Adı Oynadığı Dizi Ve Filmler


Güncelleme: 11 Kasım 2017 : 01:56
0

Son olarak Paramparça dizisinde izlediğimiz güzel oyuncu Şükran Ovalı Vatanım Sensin dizisiyle tekrar ekranlara döndü. Dizide Seher karakterini canlandıran Ovalı hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik. 

5 aylık bir sezon tatilinin ardından yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Vatanım Sensin oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dizide birbirinden başarılı ve ünlü isimler yer alıyor. Bu isimlerin arasına bir yenisi daha eklendi. Dizide Seher karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Şükran Ovalı.

Vatanım Sensin’e 2. Sezon Yeni Oyuncu Takviyesi

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel gibi usta oyuncularla çalışma fırsatı bulan Şükran Ovalı hayatının en önemli projelerinden birinde rol aldığı için oldukça mutlu olduğunu dile getiriyor.

Vatanım Sensin Seher Kimdir? Şükran Ovalı

1985 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. . Çocukluğu İzmir, Bahçelievler’de geçmiştir. Lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra  Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk bölümünde eğitim aldı. İlk kez 2006 yapımı Ezo Gelin dizisinde Gülden karakterini canlandırarak oyunculuğa adım attı.

 

İlk başrol oyunculuğunu Reis dizisinde yaptı. Sonrasında Avrupa Avrupa, Cinayet, Şeref Meselesi, Paramparça ve Familya dizilerinde rol aldı. Şükran Ovalı, 2 Ocak 2017 yılında Beşiktaş’ın  ünlü futbolcusu Caner Erkin ile dünya evine girdi.

Siz Şükran Ovalı’nın Vatanım Sensin dizisindeki performansını nasıl buldunuz? Şükran Ovalı’nın yerine kimin olmasını isterdiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.