Vatanım Sensin 2. Sezon Fragmanları-Yeni Sezon Analizi


Güncelleme: 2 Kasım 2017 : 08:40
0

Kanal D’nin iddialı yapımlarından olan Vatanım Sensin 2. Sezon Fragmanlarını ve sezon analizini haberimizden takip edebilirsiniz. Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Vatanım Sensin dizisi yayınlanan yeni sezon fragmanları ile bu sezon da ses getireceğe benziyor. 31. Bölümle sezon finali yapan dizi, yeni sezon startını 32. bölüm ile verecek.  Vatanım Sensin 2. Sezon Fragmanları ve sezon analizleri sizler için haberimizde…

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in paylaştığı dizi yeni sezona farklı hikaye ve yeni oyuncularla merhaba diyecek. Dizinin 2 Kasım tarihinde başlayacağı ile ilgili duyumlar gelse de dizinin yapım şirketi ve kanalından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin büyük ihtimalle kasım ayı içerisinde seyircisi ile buluşacağı tahmin ediliyor.

Vatanım Sensin dizisinin şu ana kadar yeni sezona dair 2 fragmanı yayınlanmıştır. Her fragman izleyicisinde ayrı heyecan yaratmıştır. 1. sezon da 1. Dünya Savaşı’nı anlatan dizi de, yeni sezonda ise 1. Dünya savaşı sonrası Milli Mücadele yılları ve hem ülke gündemi ve hem de uluslararası gündeme dair gelişmeler farklı bir konseptte ekranlara gelecektir.

Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu  hakkında yeni fragmanlar ve analizler den haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz. Vatanım Sensin dizisi yeni sezonda aynı başarıyı gösterecek mi? İlk sezonda ki bazı karakterlerin dizi den ayrılmış olması sizce diziyi olumsuz etkiler mi? Vatanım Sensin yeni sezona 9 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de başlıyor.

Vatanım Sensin 2. Sezon Tanıtım Fragmanları

https://www.youtube.com/watch?v=WQDqzhF9eP4