Vatan Şaşmaz’ın Ölümü Hakkında Kim Ne Dedi?


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 00:14
4

Eski Manken Filiz Aker tarafından İstanbul Beşiktaş’ta bir otelde öldürülen oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın bu ölümü tüm ülkede şok etkisi yaptı. Vatan Şaşmaz’ın ölümünden sonra kim ne dedi? Nasıl yorumlar yapıldı. İşte ayrıntılar.

İstanbul Beşiktaş’ta bir otelde sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz’ın eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurulduğu anlaşıldı. Ünlü oyuncunun ölümünün nasıl ve neden olduğu ile ilgili bilgileri aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.


Vatan Şaşmaz Neden Öldürüldü? İşte Tüm Ayrıntılar! <<<tıkla


Ünlü oyuncunun ardından bir çok isim twitter gibi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundular. Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in yiğeninin söyledikleri de cinayetin neden işlendiğini de kanıtlar nitelikteydi.


Vatan Şaşmaz Öldüren Filiz Aker’in Yiğeninden Şok İtiraflar


Sosyal Medya hesaplarından konu ile ilgili yorum yapan bir çok ünlü Vatan Şaşmaz’ın bu ani ayrılışına üzüldüklerini belirttiler. İşte o ünlülerin sosyal medya paylaşımları.

4 YORUMLAR

  1. gonul ozgul bu kadini kimse bilmiyordu bile nasil parasi olmus belli haydan gelen huya gider derler vatana para verse bile kimse kimseye zorla para vermez yedirdiyse bile yedirmeseydi borsaya parasini yatirdiysa yatirmasaydi vatanin tek hatasi otele gitmiycekti kadinin ailesi bal gibi biliyordu vatani sirtindan vuracagini cikmislar agiz yapiyolar simdi deselerdiya vatana bu seni vuracak diye yazik cok yazik tek basina olume gidemedi vtanida canindan etti bir pilotta boyle milletle olume gitmisti filiz hanim kendini hatirlatti vatanla bence tamamen psikolojisi bozulmus ikisinede yazik oldu

Comments are closed.