Vatan Şaşmaz Hangi Otelde Öldürüldü? Vatan Şaşmaz’ın Öldürüldüğü Otelin Adı?


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 00:23
3

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü? Peki nedeni neydi? Vatan Şaşmaz’ın öldürüldüğü otel nerede? Vatan Şaşmaz’ı kim, neden öldürdü?

27 Ağustos Pazar akşamı kamuoyu ile paylaşılan ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın öldürüldüğü bilgisi herkesi derinden üzdü. Oyuncuyu seven izleyiciler üzüntülerini paylaşırken yakın arkadaşları duydukları haber sonrasında yıkıldı.


Vatan Şaşmaz Neden Öldürüldü? İşte Tüm Ayrıntılar!


Geçtiğimiz yıllarda dünya evine giren ve eski dizisi Çocuklar Duymasın’a dönen ünlü oyuncu, İstanbul Beşiktaş’taki Conrad otelde ölü bulundu.

Vatan Şaşmaz’ı eski manken Filiz Akel öldürdü. Kendisi de olay sonrasında intihar etti. Filiz Akel’in ünlü sunucunun eski sevgilisi olduğu iddia edilse de Filiz Aker’in yeğeni teyzesinin Vatan Şaşmaz’a karşı platonik bir aşk beslediğini iddia etti.

Beşiktaş’ta bulunan ve oldukça lüks bir otel olduğu bilinen Conrad Otel’e geçtiğimiz ay giriş yapan Filiz Akel’in yurt dışında yaşadığı iddia ediliyor.

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in yakın bir arkadaşlarının doğum gününe katıldıktan sonra otele gittikleri söyleniyor. Ünlü sunucunun Filiz Aker’le kavga etmesinin ardından otelden ayrılmak istemesi ise büyük tartışma yaşattı.


Vatan Şaşmaz’ın Ölümü Hakkında Kim Ne Dedi?


Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’ı sırtından 4 el ateş ederek vurdu. Vatan Şaşmaz, olay yerinde mermilerin isabet etmesinin hemen ardından hayatını kaybetti. Filiz Aker ise ünlü sunucuyu öldürdükten sonra kendi hayatına da son verdi.

Filiz Aker, geçtiğimiz yıllarda Vatan Şaşmaz ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşmıştı. Vatan Şaşmaz da Filiz Aker’in fotoğrafını beğenerek onu takip ettiğini göstermişti.


Vatan Şaşmaz Evli Miydi? Kiminle Evli?


Vatan Şaşmaz’ın vefatı, sanat dünyasında büyük üzüntüye neden oldu. Ünlü sunucunun cenazesi önümüzdeki günlerde toprağa verilecek. Biz de ünlü sunucuya Allah’tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


Çocuklar Duymasın Vatan Şaşmaz’ın Yerine Kim Gelecek?


 

Comments are closed.