Vatan Şaşmaz Evli Miydi? Kiminle Evli?


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 00:34
2

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz evli miydi? Eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz ne zaman evlenmişti? Vatan Şaşmaz’ın karısı kimdir?

Eski manken olarak bilinen Filiz Aker tarafından Beşiktaş’taki Otelde öldürülen Vatan Şaşmaz, 2015 yılında mimar olan Yasemin Adalı ile evlenmişti.


Çocuklar Duymasın Vatan Şaşmaz’ın Yerine Kim Gelecek? <<<tıkla


Vatan Şaşmaz, evliliğini anlatırken Yasemin Adalı’nın çok güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir kadın olduğundan bahsetmişti. Ayakları üzerinde durabilen kadınları daha çok sevdiğini söyleyen sunucu, Yasemin Adalı ile olan evliliğinden çocuk istediğini de belirtmişti. Son alınan bilgilere göre Tarsus’ta ailesinin yanında bulunan eşi Yasemin Adalı, Vatan Şaşmaz’ın çocuğuna da 4 aylık hamile.

1 yıl beraberlik yaşayan çift 2015 yılının Ağustos ayında beraberliklerini evlilikle taçlandırmışlardı. Vatan Şaşmaz, magazin gündemine genellikle işi ile ilgili konularda dahil oluyordu.

Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker, geçtiğimiz yıllarda Vatan Şaşmaz ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşmış ve fotoğraflar ünlü sunucu tarafından da beğeni almıştı. Fotoğrafı yayınladığı dönemlerde fotoğrafa Arkadaşım Vatan şeklinde de yorum yapan Filiz Aker, ünlü sunucuyu öldürdükten sonra kendi canına da kıydı.

Vatan Şaşmaz, Yasemin Adalı ile evliliğinde sözleşme yapmasıyla da gündeme gelmişti. Sözleşme yaptıkları için tepki çeken oyuncu eşi Yasemin Adalı’nın varlıklı bir aile olduğunu ve sadece kendi haklarını değil eşinin haklarını da korumak için böyle bir adım attıklarını söylemişti.

Mankenlikle kariyerine ilk adımını atan Vatan Şaşmaz, sunuculuk mesleğinde de büyük beğeni topladı. Ardından dizilerden de teklif aldı. Çocuklar Duymasın dizisinde oynayan oyuncu hala sunuculuk görevini de yürütmekteydi.


Vatan Şaşmaz Neden Öldürüldü? İşte Tüm Ayrıntılar! <<<tıkla


Vatan Şaşmaz’ın yakın çevresi televizyon kanallarına konuk olarak konu ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Eşi Yasemin Adalı’dan başka bir kadınla görüşmediğini ve bu duruma hiç şahit olmadıklarını belirten yakınları olayın farklı bir tarafa çekilmemesi gerektiğini de ifade etti.


Vatan Şaşmaz Hangi Otelde Öldürüldü? Vatan Şaşmaz’ın Öldürüldüğü Otelin Adı? <<<tıkla


Filiz Aker’in yeğeni olan ve oryantel olarak bilinen Dora da teyzesinin Vatan Şaşmaz’a aşık olduğunu belirtti. Ancak Vatan Şaşmaz’ın bu aşka karşılık vermediğini söyleyen yeğeni son dakikalarını Filiz Aker ile beraber geçirmişti.


Vatan Şaşmaz’ın Ölümü Hakkındaki Tüm Detaylar <<<tıklayınız


Beraber oturdukları cafeden odasına giden ve bir süre sonra döneceğini söyleyen eski manken bir arkadaşıyla görüşeceğini söylemişti. Bu arkadaşının Vatan Şaşmaz olduğunu bilmediğini iddia eden Dora, teyzesinden haber alamadığı için otel görevlileri ile birlikte odasına girdikten sonra acı gerçek ile karşılaştıklarını anlattı.

Vatan Şaşmaz’ın ölümü hakkında tüm bilinmeyenleri buradan öğrenebilirsiniz. Neden öldürüldü, Nasıl öldürüldü, Ölümünün ardından kim ne dedi? Hepsi ve daha fazlası için buraya tıklayınız.

2 YORUMLAR

Comments are closed.