Vartolu Nasıl Kurtuldu? Neden Ortadan Kayboldu?


Güncelleme: 26 Şubat 2018 : 23:51
0

Show Tv ekranlarında sevilerek izlenen Çukur dizisinde bu hafta heyecan hiç dinmedi. Diziye yeni katılan Emrah’ın Beyefendinin oğlu çıkması, Medet’in Vartolu’nun intikamı için Beyefendi’nin oyununa gelip Selim’i vurması, Cemil ile Selim’in karısı arasında yaşanan gizli aşk, İdris’in Vartolu’nun kendi oğlu olduğunu öğremesi ve bir çok gelişme yaşındı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Alperen Duymaz ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin yer aldığı dizide gelecek hafta Yamaç’ın gizlediği Vartolu’nun ortaya çıkması beklenirken, Emrah ile Yamaç arasında neler yaşanacağı da merak konusu. Ayrıca İdris’in Vartolu’nun yaşadığını öğrenince neler yapacağı da merak konusu olacak. 

Medet’in Selim’i vurmasından sonra Yamaç Vartolu^yu sakladığı mekana gider ve Vartolu’nun kafasına silahı dayar. Medet’e Selim’i Vartolu’nun vurduttuğunu zanneden Yamaç Selim’in ölmesi durumunda Vartolu’yu öldüreceğini söyler. Ancak bunun olacağını zannetmiyoruz.

Selim ölecek mi öldü mü diye soruların cevabı aranırken Selim’in ölmeyeceğini söyleyebiliriz. Zira daha Selim kurtulacak ve eşi ile koruması Cemil’i yakalayacak. Cemil’in abisini öldürdüğü de ortaya çıkacak. Daha sonra Selim Beyeefendi’nin kim olduğunu Yamaç’a söyleyecek ve Yamaç ile Beyefendi’nin savaşı o zaman başlayacak.