Ünlü Oyuncu Ölümden Döndü!


Güncelleme: 31 Temmuz 2018 : 09:45
0

Ünlü oyuncu Derya Şen Akbacak, nikah masasına hamile olarak oturduğu şef Ayvaz Akbacak ile çocuklarını kucaklarına alacakları gün için geri sayıma başladılar. Sorunsuz geçen hatta hamile olduğu süre içinde rol aldığı dizi filmdeki çalışmasını başarıyla sürdüren Derya Şen Akbacak, hamileliğin 8. Ayında hiç beklemediği bir durumla karşılaştı.

Helpp sendromu denilen aşırı stres kaynaklı bir rahatsızlıkla karşılaşan güzel oyuncu, çocuğuyla birlikte ölüm tehlikesiyle burun buruna geldi. 15 gün yoğun bakımda kalan sevilen oyuncu Derya Şen Akbacak, erken doğuma alınarak oğlu Toprak Can Akbacak ile kurtuldu.

İstanbul Üniversitesi Çapa hastahanesinde yatan Derya Şen Akbacak, hamile hanımları hamilelikleri sırasında oluşan bu sendroma karşı şöyle uyardı “ Hamileliğim süresince 7 ay setlerde sıkıntısız çalıştım. Hamileliğin son ayında, nazara geldiğimi düşünüyorum. Nazarı, kıskançlığı bol bir camiada iş yapıyoruz, bebeğimi gözümden bile sakınıyorum.

Bu stres ve korku dolu dönemi bebeğimle birlikte atlattığımız için her an şükrediyorum. Hamileliğin son 3 ayında oluşan Hellp sendromu konusunda anne adaylarını uyarıyorum, kontrollerinizi aksatmayın” dedi. Ölüm riski altında oğlu Toprak Can Akbacak’ı dünyaya getiren ünlü oyuncu Derya Şen Akbacak, bir süre hatahanede gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edilecek.