Ufak Tefek Cinayetler Tunç Öldü Mü?


Güncelleme: 26 Mart 2018 : 13:01
1

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde intikam almak için geri dönen Tunç öğretmen Pelin ve Merve’nin oyununa geliyor. Kendilerini Tunç öğretmenle uçurumun kenarında bulan Pelin ve Merve kendilerini korumak için Tunç öğretmeni harcıyor. Tunç öğretmen ölecek mi? Ufak Tefek Cinayetler Tunç öldü mü? 

Bir kaç bölüm önce Tunç öğretmeni kurdukları komplolarla sürgün ettiren Merve ve Pelin, Tunç öğretmenin intikam için geri dönmesiyle şok olurlar. Tunç yaşadığı haksızlıkların hesabını sormaya kararlıdır. Merve ve Pelin’ yaptıklarının bedelini mutlaka ödetecektir. Ayrıca Merve Tunç öğretmen meselesine bu sefer Burcu’yu dahil etmiştir.

Ama bu sefer Tunç öğretmen de en az Merve kadar tehlikelidir. Pelin’i ıssız ve ormanlık bir alanda yakalayan Tunç öğretmen onları öldürmekle tehdit eder. Bu sırada Merve ve Tunç öğretmen arasında arbede yaşanır. Merve Pelin’den yardım ister ve birlikte Tunç öğretmenden kurtulmaya çalışırken onu uçurumdan aşağıya iterler. Dengesini kaybeden Tunç öğretmen yuvarlanarak düşer.

Ufak Tefek Cinayetler Tunç ölecek mi? Merve bunca yaşananların yanında bir de Tunç cinayetini ört bas etmekle mi uğraşacak? Yoksa dizinin başında beri merakla beklediğimiz katil Merve ölen de Tunç öğretmen mi?

Ufak tefek Cinayetler Tunç ölmeyecek fakat bu durumu kendi lehine kullanacak. Onların cinayet işlemiş olmanın verdiği vicdan azabıyla ezilmeye mahkum bırakacak. Çeşitli akıl oyunlarıyla Merve ve Pelin’den intikam alacak.

Ufak Tefek cinayetler Tunç öğretmen öldü mü? ölecek mi? sorularını sizler için yanıtladık. Konuyla ilgili görüş ve yorumlarınızı bekliyoruz. 

1 YORUM

  1. Bu diziye girdinmi bir daha çıkamıyorsun arkadaş bu ne ya dusune dusune devrelerım yandı katil kim ölen kim en son yabancı bir dizidede boyle olmuştum o dizi yıllarca surdu bu dızıde oyle olursa hiç devrem kalmıycak boyle gızemlı dızılerı nerden bulduysam

Comments are closed.