Ufak Tefek Cinayetler Tomris Hanım Kimdir?


Güncelleme: 23 Ocak 2018 : 21:59
0

Ufak Tefek Cinayetler dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Sarmaşık’ın ağır toplarından olan Tomris Hanım kimdir? Merve ve Arzu arasında savaş başlamıştır. Merve Arzu’nun Serhan’ın şirketi üzerine yeni bir şirket kurduğunu öğrenmiş ve Arzu’dan vazgeçmesini istemiştir. Arzu ise resti görmüş ve o da bu savaşta bende varım demiştir. Her ikisi de tüm müşterileri bir araya getirip ikna etmenin yollarını aramaktadır. Tomris karakteri de işte tam da bu anda ortaya çıkar. Ufak Tefek Cinayetler Tomris Hanım Kimdir?

Tomris Hanım’ı ikna edip kendi tarafına çeken kişi Sarmaşık’taki herkesi kendine çekecek demektir. Tomris ise ağır başlı, işinin başında olan, ciddi ve yalakalığı sevmeyen bir karakterdir. Merve Tomris Hanım’ı ikna etmenin yollarını aramaktadır. Arzu Merve’den önce davranmış ve tüm müşterileri kendisine bağlamıştır ancak Merve oyunu büyük oynamış ve Tomris hanımı kendine çekmiştir. Tomris Yiğitsoy Hanım kimdir? Neden bu kadar önemlidir? Tomris karakterini canlandıran oyuncu Çiğdem Selışık Onat’tır.

1939 yılında Ankara’da doğmuş tur. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Çiğdem Selışık Onat, Robert Kolej’den mezun olmuştur. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesine giren oyuncu buradaki eğitimini de başarı ile bitirmiştir. Yıldız Kenter’in daveti ile Kent oyuncularında işe başladı. Vanya Dayı, Rüya Oyunu gibi oyunlarda sahne aldı. Daha sonra Fransa ve Amerika’da eğitimini de devam etti. Çırak, İstanbul Kırmızısı ve yola Ayrımı gibi sinema filmlerinde oynadı.