Ufak Tefek Cinayetler Ne Zaman Başlayacak? Yayın Tarihi


Güncelleme: 18 Eylül 2017 : 23:37
0

Star TV ekranlarının yepyeni dizi projesi Ufak Tefek Cinayetler ne zaman başlayacak? Ufak Tefek Cinayetler’in yayın tarihi açıklandı mı? Ufak Tefek Cinayetler saat kaçta? Tüm merak edilen soruları sizler için yanıltmaya çalıştık.

Poyraz Karayel dizisiyle hafızalara kazınan Burçin Terzioğlu’nun başrolünde yer aldığı Ay Yapım imzalı Ufak Tefek Cinayetler şimdiden herkes tarafından merakla bekleniyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle tüm ilgiyi üzerine çeken dizinin yayın tarihi ve günü heyecanla bekleniyor.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu, Karekterleri, Konusu

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği, Meriç Acemi’nin senaryosunu kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonda Star TV’de yayın hayatına başlayacak.  Çekimlerine Ağustos ayında start verilen dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Fakat aldığımız bilgilere göre Ekim ayının ilk haftası ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Star Tv bu sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Pazartesi akşamları Söz, Salı akşamları Dolunay, Çarşamba akşamları Türk Malı Aile Komedisi, Cuma Akşamları İstanbullu Gelin, Cumartesi akşamları Fazilet Hanım Ve Kızları ve Pazar akşamları Ateş Böceği dizisi Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Bu durumda Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Perşembe akşamları yayınlanmasını bekliyoruz.

Dizinin Perşembe akşamları ekrana gelmesi reytingleri nasıl etkiler bilmiyoruz. Bütün kanallar yeni sezona iddialı projeler ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Aynı gün aynı saatte farklı kanallarda Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar ve Ver Elini Aşk dizileriyle reyting mücadelesi verecek.

Ufak Tefek Cinayetler çok yakında Star TV’de…