Ufak-Tefek-Cinayetler -Merve- Öldü Mü? Aslıhan-Gürbüz Diziden Ayrılıyor Mu


Güncelleme: 14 Kasım 2017 : 21:04
0

Son zamanların en ilgi çekici senaryosuna sahip Ufak Tefek Cinayetler’in 4. bölümünde Merve ölecek mi? Oya’nın klinikte yaptığı son iğne sonrasında kendini kötü hisseden Merve diziden ayrılacak mı? Aslıhan Gürbüz 4. bölümde senaryo gereği diziye veda mı edecek?

2. bölümde Pelin’in Oya’yı kocasıyla ilişkisi olduğu yönünde suçlaması ve sonrasında onu havuza düşürmesi Oya’nın sabrını taşıran son damla oldu. Artık Merve, Pelin ve Arzu üçlüsüne karşı tüm savaş zırhlarını kuşanmıştır. Merve’nin düzenli olarak Oya’nın kliniğine geldiği bir gün yaptığı iğne sonucu Merve kendini kötü hissetmeye başlar.

4. bölüm fragmanında Merve’nin öldüğü yönünde sahneler oldu dikkat çekmiş ve herkes Merve’nin gerçekten ölüp ölmediğini merak etmişti. Fakat bunun rüya yada hayalden başka bir şey olmadığını dizinin takipçilerine açıklayalım.

Dizinin henüz 4. bölümünde en önemli karakterlerden birini canlandıran Merve diziden ayrılmayacak. Bu Oya’nın Merve’ye yaptığı psikolojik bir oyundur. Merve’ye ölüm korkusu yaşatmak için bu planı yapmıştır.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Ferit Aktuğ ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı dizinin başrol oyuncularından  Aslıhan Gürbüz diziden ayrılmayacak.

Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi Salı  akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her hafta farklı heyecan ve entrikalara yer veren dizi uzun süre ekranlarda kalacağının sinyallerini verdi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başarılı karakteri Merve, yeni bölüm fragmanında izlediğimiz tabut sahnesi herkesi şok etmişti. Ancak dizinin yeni bölümünde yer alan tabut sahnesi sadece Merve’nin hayal ettiği bir andan ibarettir. Bu sahnenin hayal olması dizinin sevenlerine de Merve’nin ölmemiş olmasıyla derinden bir oh çektirerek, akıllarda ki Merve ölecek mi? sorusuna da cevap bulmuştur.

Sizce Merve Ölecek mi? Diziden ayrılacak mı? Dizinin sonunda katil kim çıkacak? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.