Ufak Tefek Cinayetler Ayaz Kim Gerçek Adı Hayatı


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 23:36
0

Sezona iddialı bir giriş yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Arzu’nun oğlu rolünü canlandıran Ayaz kimdir? Dizinin çocuk oyuncularından Ayaz hakkında bilinmeyenlere haberimizin devamında yer verdik. 

Bade İşçil, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ gibi  ünlü isimlerin yer aldığı dizide birbirinden sevimli dörtte çocuk oyuncu bulunmakta. Bunlardan biri de Arzu’nun oğlu Ayaz karakteri.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Kıyafetleri Ve Markaları

Arzu kızlar grubunun önemli isimlerinden biridir. Mehmet’le evli, 2 çocuğu var. İyimser, maharetli çocuklarına ve evine bağlı iyi bir annedir.Grubun en sakini, en ılımlısı gibi görünse de paranoyak yönleri de bulunuyor. Biri kız biri erkek iki çocuğu olan Arzu’nun oğlu Ayaz 12 yaşındadır.

Dizinin sevimli oyuncusu Ayaz’ın gerçek adı daha önce hangi dizilerde rol aldığı ve hayatı hakkında merak edilenler!

Ufak Tefek Cinayetler Ayaz Kimdir? Mehmet Doruk

12 yaşındaki çocuk oyuncu Mehmet Doruk küçük yaşına rağmen önemli dizi projelerinde yer almıştır. 2011 yılında Mazi Kalbimde Bir Yaradır, 2013 İnadına Yaşamak ve 2016 Seddülbahir 32 Saat isimli dizi projelerinde birbirinden usta oyuncularla çalışma fırsatı bulmuştur. Kendisine yeni projesi Ufak Tefek Cinayetler’de başarılar dileriz.

Siz Ayaz karakterinin oyunculuğunu nasıl buldunuz? Dizideki performansını beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.