Ufak Tefek Cinayetler 13.Bölüm Fragman-23 Ocak Neler Olacak?


Güncelleme: 17 Ocak 2018 : 00:06
0

Ufak Tefek Cinayetlerde 12. bölümde Dört kadın, Sarmaşık gibi etrafa sardı. Pelin, Merve’nin yerine geçmenin sarhaşluğuyla esip gürlemeye başladı. Büyük organizasyonlarla varlığını kanıtlamaya çalıştı fakat işler istediği gibi gitmedi. Taylan beklenmedik ataklarda bulundu ve az da olsa Pelin’i dizginlemeyi başardı.

Arzu’yla Mehmet için kızları güzel bir oyun oynadı. Arzu kıskanıldı kıymete bindi, Mehmet ise ayrılmak istemediği sevgilisine yalanlar söyleyerek eski eşinin yanında olmak için elinden geleni yaptı.

Merve ise abisine ters köşe yaptı. Önce Serhan’ı terk etmiş gibi evi terk etti. Daha sonra abisine büyük bir oyun oynayarak Serhan’ın kurtulmasına abisinin ise hapse girmesine vesile oldu.

Oya ve Serhan ise Merve’nin gittiğini düşünüp ortamı boş buldu. Aralarında artık bir engel olmadığını düşünürken bir anda Merve tam kavuşacakları azman çıkageldi. Oya ise ortamı terk etmek zorunda kaldı ve adliye koridorlarını kimseye görünmeden terk etti. Peki ya Serhan elinden gelen fazlasını yapan Doktor Oya  için ne yapacaktı. Karısının onu kurtardığını öğrenince Oya’yı arka plana atmak var mıydı? Tabi Sehan’dan beklenmedik atağı görünce ayakları birbirine dolanan Doktor Hanım mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

İki aşık hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 13.Bölüm Fragman ( Güncellenecektir)