Tuvana Türkay’ın Yeni Projesi Ne? 2017-2018 Sezonunda Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 19:25
0

Ekranların sevilen ismi Tuvana Türkay’ın 2017-2018 sezonunda bir projesi olacak mı? Tuvana Türkay yeni sezonda bir dizide rol alacak mı? Yoksa kariyerine sinema filmi ile mi devam edecek?

Kara Para Aşk dizisindeki Bahar karakteri ile dikkatleri üzerine çeken, ardından yer aldığı Somuncu Baba filmi ile de izleyici şaşırtmayı başaran Tuvana Türkay, son zamanların en çok parlayan yıldızlarından birisi olmayı başardı.

Tuvana Türkay, en son Fox Tv ekranlarının 6 bölüm süren dizisi Deli Gönül’de rol aldı. Deli Gönül, aslında ilk başladığında reytingleri oldukça iyi gidiyordu. Ancak diziye olan ilgi zamanla azaldı. Dizinin gidişatı çok da kötü olmasa da yapımcılar final kararı aldı.

Deli Gönül dizisindeki Fatmanur karakterine iyi uyum sağlayan ve dizideki rolü ile özdeşleşen Tuvana Türkay final kararı karşısında da büyük üzüntü yaşadı.

Tuvana Türkay, 2017-2018 sezonunda ekranlarda yer alacak birçok diziden teklif aldı. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile bir anda gündeme oturan oyuncu ise Deli Gönül dizisinin final yapmasının üzgünlüğünü ve yorgunluğunu üzerinden attıktan sonra bir diziye başlayacak gibi görünüyor.

Tuvana Türkay, oyunculuğu ile olduğu kadar sesi ile de dikkatleri üzerine çekti. Katıldığı talk show programlarında söylediği şarkılarla sesine hayran bırakan oyuncuya yeni dönemde single teklifi olduğu da gelen iddialar adasında.

Tuvana Türkay, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Katilin Kızları dizisinden aldığı teklifi kabul etti. Ünlü oyuncu Katilin Kızları dizisinde Kumru karakterine can verecekç

Sizce Tuvana Türkay hangi projenin içerisinde yer almalı? Siz Tuvana Türkay’ı hangi dizide görmek istersiniz? Ünlü oyuncu single çıkarmalı mı? Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.