Tutsak Dizisi Elmas (Yağmur Özbasmacı Mermer) Kimdir? İşte Detaylar


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 21:23
0

2017 2018 yeni sezonda dizi severleri ekranlara kilitlemeyi başaran Tutsak oyuncu kadrosu ile de merak uyandırmayı başardı.Dizide Elmas karakterine can veren oyuncunun gerçek adının ne olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı akıllarda soru işareti uyandırdı.

Ttutsak Dizisi Elmas karakterine can veren oyuncunun gerçek hayatta adı Yağmur Özbasmacı Mermerdir. Yağmur Özbasmacı Mermer 1987 Ankara da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu Hacettepe Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur.

İlk olarak Beni Affet gibi uzun soluklu bir dizide rol almıştır. Beni Affet dizisinde İnci karakterine hayat veren yetenekli oyuncu daha sonra Esaretim Sensin dizinde rol almıştır.

Güzelliği, yeteneği ve zekasıyla akıllara kazınmaya çalışan Yağmur Özbasmacı Mermer son olarak 1441 isimli yapım şirketinin hazırladığı ve İrfan Şahin imzalı Tutsak dizisinde Elmas karakteriyle karşımıza çıkmıştır.

Yağmur Özbasmacı Mermer karakteri hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Rolünün hakkını veriyor mu ? Vermiyorsa yerine hangi oyuncunun gelmesini istersiniz?

Tutsak Dizisi Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=kjlOwejxArs