Türk Malı Dizisi Eren Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 17:22
0

Türk Malı Eren Öztürk kimdir? Türk Malı oyuncusu Osman Aydın dizide hangi karaktere hayat veriyor? Türk Malı dizisi Eren karakterini kim canlandırıyor? Genç oyuncu Osman aydın ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Asıl mesleği modellik olan  Osman Aydın, Star Tv’nin sevilen dizisi Türk Malı‘nın yeni sezon oyuncu kadrosuna katıldı. Osman Aydın’ı dizide Eren karakterini canlandırırken izleyeceğiz.

Hakkında final söylentileri çıksa da dizi ikinci sezona yenilenen kadrosu ve senaryosuyla iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. İlk sezonda Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar kadroda yer alırken yeni sezonda sürpriz bir kararla ayrıldıklarını açıkladılar. Bunun üzerine kadro tamamen yenilendi.

Eren ve Zeyno yıllar sonra Amerika’dan Türkiye’ye dönmüştür.Eren Zeyno’nun kocasıdır.  Fakat bunu ikisinden başka bilen yoktur. Özellikle Zeyno’nun ailesi durumu asla öğrenmemelidir.

Türk Malı Dizisi Eren Öztrük Kimdir? (Osman Aydın) 

1986 İzmit doğumlu genç oyuncu İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu, Uluslararası Lojistik Bölümünden mezun olmuştur. Bir süre profesyonel olarak futbol oynayan Aydın  geçirdiği ağır sakatlık sonucu futbolu bırakmak zorunda kalmıştır.

Daha sonra ailesinin de desteği ile modellik yapmaya başlamıştır. Şu anda bir çok ünlü markanın modelliğini yapmaya devam etmektedir.  Daha öncede Tv8’de yayınlanan Fenomen adlı yarışma programına katılan Osman Aydın’ın tek gayesi ünlü bir oyuncu olmaktır.

Türk Malı Ayrılan ve Yeni Giren Oyuncular