Tolgshow 3 Şubat Var mı Yok mu? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 00:16
0

Fox tvnin yeni komedi programı Tolgshow yeni sezonda izleyiic ile buluşmaya devam ediyor. Tolga Çevik’in sunumu, Özer Atik’in müzikleri ve Dış Sesin yönlendirmeleri ile ekranlarda bizleri kahjkahaya boğan program her hafta cumartesi günü 23.30’da ekranlara geliyor. Ancak programın 3 4 Şubatta ekranlarda gelmemesi izleyicileri de şaşırttı. Fox’u açanlar tolgshow yerine Savaşçı dizisinin tekrarı ile karşılaştılar. Tolgshow 3 4 Şubat Var mı Yok mu? Neden Yayınlanmıyor?

Fox Tv ekranlarında Tolgshow’un reklamının yapılması ve sonrasında Savaşçı dizisinin ekranlara gelmesi izleyenleri olduğu gibi bizleri de şaşırttı. Tolgshow 6. bölüm neden yok? Tolgshow’un öne yayınlanacağı ancak daha sonra ekranlara gelmemesi pekte hayra alamet olarak görülmedi. Akıllara Tolgshow bitecek mi sorunu getirdi. Tolgshow yerine Savaşçı dizisinin ekranlara gelmesinin nedeni sevilen güldürü programının son dakika da yayın akışından çıkartılması oldu. Peki Tolgshow neden yayın akışından çıkartıldı. Aslında sorunun cevabını Tolga Çevik resmi twitter hesabından duyurdu.

Evet TolgShow 3 4 Şubat cumartesi günü ekranlarda olmayacak. Yapım şirketi ve kanalın ortak kararı ile program yayın akışından çıkartıldı. Afrin’den ve Kilis’ten gelen şehit haberleri nedeni ile Tolga Çevik twitter hesabından programın bugün yayınlanmayacağını duyurdu. Sevilen programın  ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik netlik kazanmadı. Ancak bilgiler geldikçe haberimiz güncellencektir. Peki diğer taraftan Tolgshow final mi yapacak sorusunun cevabı merak edenler olabilir. İlgili haberimizi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Tolgshow Final mi Yapacak, Bitecek mi? Tutmadı mı?<<<tıkla[/kirmizitext]