Tılsımlı Gömlek Dizisi Zeynep Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Merak Edilenler


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 22:47
0

o3 Medya yine bir ilke imza atıyor. Amerikan kanalı Nextflix’in ilk Türk dizisi Tılsımlı Gömlek için karşılıklı anlaşmalar yapıldı ve imzalar atıldı. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu büyük bir özenle seçiliyor. Tılsımlı Gömlek Zeynep kim? Tılsımlı Gömlek dizisi Zeynep karakterine kim hayat veriyor? İşte detaylar..


Tılsımlı Gömlek Dizisi Oyuncu Kadrosu-Karakter Analizleri


Dizinin başrol oyunculuğu için son dönemin gözde isimlerinden Çağatay Ulusoy’a teklif götürüldü. Tılsımlı Gömlek dizisinde rol almayı kabul eden Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek isim Hazar Ergüçlü oldu. Hazar Ergüçlü Nextflix dizisinde Zeynep karakterine hayat verecek.

Tılsımlı Gömlek dizisi Zeynep kim sorusuna gelmeden önce yeni dizi hakkında kısa bir bilgi verelim. Özel güçlere sahip olduğunu keşfeden genç adamı Çağatay Ulusoy canlandırıyor. Bu güçlerini İstanbul’u ortadan kaldırmak isteyen karanlık güçlere karşı nasıl kullanması gerektiğini öğrenmek zorundadır. Bu yolda kendisine yardımcı olacak arkadaşlarıyla verdiği mücadele ekranlara yansıyacak.

Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği Yavuz, İstanbul’u kurtarmak için Osmanlı İmparatorluğunun 9. padişahı Yavuz Sultan Selim Han’ın Tılsımlı Gömleğiyle özel güçlere sahip bir kahramana dönüşür. Alışılmışın dışında özgün senaryosu ve kaliteli oyuncu kadrosuyla şimdiden bütün ilgiyi üzerine toplayan Tılsımlı Gömlek internet ortamında yayınlanacak. Dizide Yavuz’a yardımcı olacak isimler arasında Zeyne karakterine Hazar Ergüçlü hayat veriyor. Tılsımlı Gömlek dizisi Zeynep Kim? 

Tılsımlı Gömlek Zeynep karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde dünyaya gelmiştir. Lefkoşa Türk Belediyesinde amatör olarak başladığı oyunculuğu Gölgeler ve Suretler isimli sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa taşımıştır. İzleyenlerin kendini tanıması Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Simay karakteriyle olmuştur. akabinde Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya gibi başarılı oyuncularla çalışma fırsatı yakalamıştır.

Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Sinem Kobal’la birlikte başrol paylaştı. Fakat dizi düşük reytinglerden dolayı kısa süre içinde erken final kararı aldı. Sonrasında Yüksek Sosyete dizisinde Cansu rolüyle kariyerinin zirvesini yaşadı. Son olarak Hayat Sırları dizisinde Seher karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Kendisine Tılsımlı Gömlek Zeynep rolünde başarılar dileriz.

Sizler Çağatay Ulusoy-Hazar Ergüçlü uyumunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.