Tılsımlı Gömlek Dizisi Oyuncu Kadrosu-Karakter Analizleri


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 16:42
2

Tılsımlı Gömlek Dizisi Oyuncu Kadrosunda kimler var, hangi isimler dizide boy gösterecek? Amerikan Kanalı Nextflix’in ilk orijinal Türk dizisi olan Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi isimli romandan uyarlanacak olan Tılsımlı Gölek Q3 medyanın yapımcılığını Pınar Bulut’un senaryosunu üstlendiği dizinin başrolünde ise Çağatay Ulusoy rol alacak. İçerde dizisi ile başarı sağlayan Çağatay Ulusoy dizide oynamayı kabul etti. Dizinin internet ortamında yayınlanacağı söyleniyor.

Tılsımlı Gömlek Dizisi Konusu: Genç  bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolda kendisine yardım edecek arkadaşları ile harekete geçmekten başka çaresi yoktur.

Tılsımlı Gömlek Dizisi Oyuncu Kadrosu

Tılsımlı Gömlek Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy 1990 İstanbul’un Bakırköy semtinde doğdu. 188 cm boyunda olan oyuncu İstanbul Üniversitesi mezunudur. Aylin Ulusoy ve Refiye Ulusoy çiftinin oğlu olan Çağatay’ın Atalay isminde kardeşi vardır. Model, dizi ve sinema oyuncu olarak kariyerine devam etmektedir. İlk tanındığı  dizisi Adını Feriha Koydum ve en bilinen dizisi ise İçerde’dir.

 

 

 

Comments are closed.