The Protector Yayın Tarihi Belli Oldu! İşte Hakan: Muhafız İlk Fragmanı


Güncelleme: 15 Kasım 2018 : 11:44
0

Hakan: Muhafız The Protector Netflix’in ilk Türk dizi olma özelliğini taşıyor.

Bir şehir, bir kahraman. Ölümsüz bir düşman ve onlarca sadık olan. Hakan: Muhafız 14 Aralık’ta sadece Netflix’te. Açıklaması ile ilk fragman 14 Kasım 2018 Tarihinde yayınlandı.

Hakan: Muhafız İlk Fragmanı İzle

The Protector (Hakan: Muhafız) Konusu Ne?

Tılsımlı bir yadigâr tarafından kendisine mistik güçler verilen genç bir adam, karanlık güçlerle savaşmak ve geçmişindeki bir gizemi çözmek üzere bir yolculuğa çıkar.  İstanbul’u korumakla görevli olan bu genç adamın sıradışı öykülerine şahit olacağız Başroldekiler: Çagatay Ulusoy

The Protector (Hakan: Muhafız) Oyuncu Kadrosu

Netflix’in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız’ın ilk bölümü tamamı 14 Aralık günü yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosuna bakarak olursak başroldeki Çağatay Ulusoy ile birlikte Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş,  Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi önemli oyuncular da yer alıyor.

Birinci sezonun şuanda kadar on bölümü, Can Evrenol yönetmenliğine çekildi. Can Evrenol yönetmenliğinde çekilen dizinin ilk bölümlerinin beğenilmediği yönünde çıkan haberlerler çıktığında buradan bildirmiş olalım.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde doğmuştur. Çağatay Ulusoy terazi burcudur. Boyu 1.90 cm olan Ulusoy, 81 kilodur. Çağatay Ulusoy kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. İstanbul’da doğmuş ve büyümüştür. Kendisiyle beraber iki çocuğu olan bir aileye sahip olan Ulusoy’un küçük bir erkek kardeşi vardır. Erkek kardeşi Atalay Ulusoy’dur. Çağatay Ulusoy’un annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenlidir. Ulusoy’un babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan göçmenidir.

Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümü mezunudur. Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almıştır. Modellik yapmaya 2010 yılında başlayan Çağatay Ulusoy bu yıl içinde Best Model Of Turkey’e katılmış ve birinci olmuştur. Ulusoy sonra Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk dersleri almış ve burada bulunan hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan bu dizide Emir karakterini canlandıran oyuncu bu diziden sonra oldukça ünlü biri haline gelmiştir. Oyuncu daha sonra Medcezir adlı dizide oynamış ve bu dizideki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile bir süre ilişki yaşamıştır. Ulusoy’un ilk sinema filmi Delibal isimli 2015 yapımı olan filmdir. ve [kirmizitext]içerde[/kirmizitext][pembebuton][/pembebuton] dizisinin sarp karakterini canlandırır.