Tekirdağ Çorlu’daki Tren Kazası Nasıl Gerçekleşti? İhmal Var Mı?


Güncelleme: 8 Temmuz 2018 : 23:41
0

Tekirdağ’da yolcu treni kaza yaptı.  Son dakika haberi olarak kayıtlara geçen bu kazada ilk belirleme belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybederken 73 kişi de yaralandı.  Kazanın nasıl meydana geldiği merak ediliyor. Olay yeri inceleme kazayı araştırırken merak edilen sorular da cevap bulmaya başladı. Tekirdağ’daki tren  kazası nasıl gerçekleşti? Kazada ihmal var mı?

Kaza sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri olay yerine helikopter gönderdi. Kaza sonrasında yaralıların enkazdan çıkarılması ve hastanelere sevki için tüm imkanlar seferber edildi. Anadolu ajansından alınan bilgilere göre kaza Uzunköprü Halkalı arasında 6 vagon 362 Yolcu ve 6 personel ile seferini yapan 12703 Nolu trenin 5 vagonu Sarılar köyü mevkiinde saat 17 sıralarında raydan çıktı ve devrildi.

Tekirdağ Tren Kazasında İhmal Var mı?

Kaza Şu an için her boyutuyla soruştur olmaktadır.  Kaza sonrasında kaza ile ilgili geçici yayın yasağı getirildi yeniden daha fazla bilgi paylaşamıyoruz.  ancak olayı ve kazanını yakından takip ediyoruz. En sıcak gelişmeler ve bilgilerle sizlerle olacağız.