Tehlikeli Karım Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 22:38
2

MF Yapım imzası taşıyan Tehlikeli Karım isimli Kore uyarlaması bir dizi daha ekrana gelmek için hazırlıklarına başladı. Sıra dışı ve özgün hikayesiyle güçlü rakiplerini geride bırakmayı planlayan Tehlikeli Karım oyuncu kadrosunda kimler var? Tehlikeli Karım oyuncu kadrosu ve karakter analizlerini haberimizin devamında detaylı olarak sizlerle paylaşacağız.


Avlu Dizisi Nerede Çekiliyor? Hapishane Nerede


MF Yapım hali hazırda devam eden Kalp Atışı ve Kadın dizilerini başarıyla yürütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Seviyor Sevmiyor, Anne ve Gülümse Yeter dizileriyle büyük ses getiren MF Yapım Tehlikeli Karım isimli yeni projesini titizlikle yürütüyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu, yayın tarihi ve günü hakkında tüm gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

 

Tehlikeli Karım oyuncu kadrosu özellikle dönemin gözde oyuncularını bünyesinde barındırmayı planlıyor. 2018 yılının ilk çeyreğinde ekrana gelmesi beklenen Tehlikeli Karım oyuncu kadrosu hakkında tüm gelişmeleri anbean sizlerle paylaşacağız.

Yönetmenliğini Cağrı Bayrak’ın üstlendiği Tehlikeli Karım dizisinin senaryosunu dilimize çevirecek senaristler Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar olacak. Tehlikeli Karım dizisi Show Tv için özel olarak hazırlandı. Show Tv yeni dizisini hangi gün ekrana getirecek bilinmiyor. Yayın tarihi ve tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yer alacaktır. Şimdi herkesin merak ettiği Tehlikeli Karım Oyuncu Kadrosu kim kimdir sorunun yanıtını verelim.

Tehlikeli Karım Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir

Tehlikeli Karım Gonca Vuslateri Kim

Tehlikeli Karım oyuncu kadrosunda yer alan Gonca Vuslateri 2 Eylül 1986 Bursa doğumludur. Babasının mesleği dolayısıyla bir süre Adana’da yaşamıştır. Daha sonra ablasıyla İstanbul’a gelmiş ve gençlik yılları burada geçmiştir. Oyunculuğa olan ilgisi ilkokul 2. sınıfta başlamıştır. 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümüne girmeyi başarmış ve burada eğitim almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Ruhsar dizisiyle yaşamıştır. Fakat tanınması Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı Ceyla karakteriyle olmuştur. Ardından Yalan Dünya dizisinde Orçun’un sevgilisi Eylen ve Vasfiye teyze rolleriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. 2016-2017 yılları arasında yayınlanan Anne dizisinde can verdiği Şule karakteriyle kariyerinin zirvesini yaşamıştır.

Tehlikeli Karım Alper Kim? Seçkin Özdemir?

Tehlikeli Karım oyuncu kadrosunda Alper karakterine hayat veren Seçkin Özdemir 1981 Sinop doğumludur. DJ, Sunucu ve oyuncudur.Karizmatik tavırları ve etkileyici oyunculuğuyla dikkat çeken Özdemir son zamanların aranan isimlerinden. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünden mezundur. Fakat gönlünde yatan meslek oyunculuk olan Seçkin Özdemir, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Ardından Acı Aşk, Bir Aşk Hikayesi, Kiralık Aşk ve son olarak Ateş Böceği dizilerinde rol almıştır.

 

 

 

 

 

Comments are closed.