Tehlikeli Karım İpek Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 05:04
0

Tehlikeli Karım dizisi yayın hayatına başlamak için gün sayarken oyuncu kadrosu da büyük merak konusu oldu. Show Tv’nin en iddialı yeni sezon dizisi olan Tehlikeli Karım çok yakında görücüye çıkıyor. Dizi hangi gün ekrana gelirse gelsin dişli rakipleriyle reyting savaşı verecek. İlk bölümüyle reytinglerde ilk sıralarda yer almayı başarırsa devamı gelir diye düşünüyoruz. Peki Tehlikeli karım İpek kim? İşte detaylar…

Başrollerini Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar gibi başarılı isimler de onlara eşlik ediyor. Tehlikeli Karım dizisi ilk bölümü ile seyirciyi çekmeyi başarırsa geniş izleyici kitlesine ulaşacaktır.

Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde konağın hizmetlisi rolünde izlediğimiz Nilay Erdönmez Tehlikeli Karım dizisinde Polis memuru Fırat’ın iş arkadaşı İpek’i canlandırıyor. İpek dizide gözü kara cesur tuttuğunu koparan bir polis memuruna hayat veriyor. Fakat Seda ve Alper’i yakalamayı bir türlü başaramıyor. Tehlikeli Karım İpek karakteriyle büyük ilgi toplamayı başaran Nilay Erdönmez kim?

Nilay Erdönmez; 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Son dönemde izlediğimiz en başarılı genç nesil bayan oyuncular arasında gösterilen Tehlikeli Karım İpek 1.61 boyunda, 51 kg ağırlığında ve kahverengi gözlüdür. Oyunculuğa tiyatroyla başlamıştır. Tiyatronun kendisi için ayrı bir yeri var. Dizi ve film projelerinde oldukça seçici olduğu bilinen Nilay Erdönmez özellikle Gözetleme Kulesi isimli filmde hayat verdiği karakterle büyük yankı uyandırmıştır. Üstlendiği rolü başarıyla yerine getiren Nilay Erdönmez aynı başarıyı Tehlikeli Karım dizisiyle de göstermeye hazırlanıyor.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Ana Sanat Dalından mezundur. Eğitimli bir tiyatro, dizi ve film oyuncusudur. Dizi oyunculuğuna ilk olarak Osmanlı Kıyam projesiyle başlamıştır. Daha sonra karadeniz dizisi olan Sevdaluk’ta rol almıştır. Bugüne kadar rol aldığı dizilerde çok etkin bir karaktere hayat vermemiş olsa da Tehlikeli Karım dizisiyle kendini çok sevdirecek.

Tehlikeli Karım İpek karakterine hayat veren Nilay Erdönmez’in rol aldığı projeleri titizlikle seçtiğini biliyoruz. Tehlikeli Karım dizisi için teklif geldiğinde bu projeyi asla kaçırmak istememiş ve büyük bir istekle Tehlikeli Karım İpek rolünü oynamayı kabul etmiştir. dizinin konusu şöyle; birbirine deli gibi aşık olan bir çiftin evlendikten sonra hayatın telaşıyla birlikte değişen ilişkilerini konu alıyor. Bu değişim akabinde bir erkeğin ve kadının çevresindekilere şaşırtıcı bir şekilde sebep olduğu olaylar izleyenleri etkisi altına alacak. Aşka başlayan yolculuğun suç ve kimi zaman mizah üçgeniyle birleşen eğlenceli ve sıra dışı hikayesi seyirciye aktarılıyor.

MF Yapım imzası taşıyan, Şelale Baskıcı’nın uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrağın yer aldığı, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş’ın birlikte kaleme aldığı Tehlikeli karım dizisi çekimleri son sürat devam ediyor. Ve dizi çok yakında yayın hayatına başlıyor.

Tehlikeli Karım İpek kim sorusunu sizler için yanıtladık. İpek karakterine hayat veren oyuncuyla ilgili hiç kötü yorumlara rastlamadık kendisinin üstlendiği Tehlikeli Karım İpek rolünü de başarıyla yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok.

Karakterlerle ilgili yorum ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.