Tehlikeli Karım Çınar Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 25 Mart 2018 : 03:22
0

Tehlikeli Karım uzun bir tanıtımın ardından nihayet yayın hayatına başladı. Dizinin ilk bölümünde karakterleri az çok tanıma fırsatı bulduk. Bu isimlerden biri de Çınar oldu. Tehlikeli Karım Çınar kim sorusuyla sık sık karşılaştık.  Bizde detaylı bir analizle karakterin gerçek adı, kariyeri ve hayatına dair bilgilere haberimizde yer verdik.

Tehlikeli Karım Çınar; Derin’in takıntılı aşığıdır. Aynı üniversitede okumuş ve birlikte çok şey paylaşmışlardır. Aynı zamanda başarılı bir ressamdır. Aslında yeteneklerini kullanabilse çok daha iyi yerlere gelebilir. Fakat saplantıları ve takıntıları onu gelişimine engel olmuştur. Zayıf yönleri oldukça fazladır. Fırsatçılar tarafından parmakla oynatılacak kadar kullanılmaya müsaittir. Dizide sık sık karşılaşacağımız bir karakter olmasa da farklı tarzıyla izleyicide merak uyandırıyor.

Tehlikeli Karım Çınar Kim?

Tehlikeli Karım Çınar karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Mert Aydın’dır. Mert Aydın kim? 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuvar mezunudur. Nimet Atasoy Management ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamıştır. Sherk Müzikali, Seksen Günde Dünya turu, Taksim Meydanı, Seni Seviyorum Mükemmelsin, Aşk İlaçlar ve Tan Etkileri, Goril, Portakal Çiçeği Suyu ve Damdaki Kemancı sahne aldığı tiyatro oyunlarıdır. Es Es, Gölgedekiler, ve Vatanım Sensin rol aldığı diziler. 91,1 ve Barbie Uzay maceraları da oynadığı sinema filmleri.

Daha çok aykırı karakterlere hayat veren karakteristik bir yüz hatlarına sahip gelecek vaat eden başarılı bir oyuncudur. Girdiği rolün hakkını başarıyla veriyor. Tehlikeli Karım dizisinde Çınar karakteriyle izleyici karşısına çıkan Mert Aydın saplantılı ve takıntılı bir gence hayat veriyor.

Mert Aydın sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlülerden. Özellikle İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğraflar büyük beğeni almayı başarıyor. Mert Aydın’ı takip etmek isteyenler için= @mertydn

Başrollerinde Seçkin Özdemir, Gonca Vuslateri, Mustafa Üstündağ ve Bige Önal’ın yer aldığı dizide Çınar karakterine hayat veren Mert Aydın’a yeni rolünde başarılar dileriz.