Tehlikeli Karım İbrahim Kim? Görkem Kasal Hayatı


Güncelleme: 23 Mart 2018 : 23:29
0

My Dangerous Wife isimli diziden uyarlanan Tehlike Karım aksiyon, suç ve esrarengiz konusuyla dikkat çekiyor. Show Tv’de yayın hayatına başlayan dizide İbrahim karakterine hayat veren oyuncuyla ilgili sorular sıklıkla yöneltilmeye başlandı. Kilit bir karaktere hayat veren Tehlikeli Karım İbrahim hakkında tüm merak edilenler…

Tehlikeli Karım dizisinde Fırat Komiserin ekibinde genç ve yeni yetme bir komiser yardımcısına hayat veriyor. Kurallara göre hareket eden, görevini yerinde başarıyla yapmaya çalışan, gayretli ve hevesli bir görev adamı. Fırat Komiser olayları daha çok kendi tekniklerine göre çözdüğü için İbrahim ona uyum sağlamakta zorlanır ama çabalar. Çınar’ın kardeşi Yasemin’e aşık olması rutin hayatının değişmesine sebep olacaktır.

Tehlikeli Karım dizisinde eğlenceli sahnelerine tanık olacağımız  İbrahim karakteriyle hayatımıza giren oyuncu Görkem Kasal. Görkem Kasal kim? 22 Ağustos 1989 tarihinde Ankara’da dünyaya gözlerini açmıştır. Galileo İtalyan Lisesinden mezundur. Kariyer rotasını oyunculuk üzerine belirlemiş ve New York Film Acadmey kamera önü oyunculuk eğitimiyle başlamıştır. Ardından 2012 yılında Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Alanı bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Varlıklı bir ailenin çocuğu olduğu için tüm eğitim imkanlarına kolaylıkla ulaşmıştır.

Oyunculuk çalışmaları Tiyatro Yanetki ve Kumbaracı50 gibi topluluklarda başlamıştır. Kariyerinin çok başında olmasına rağmen Amerika’da vizyona giren ilk ve tek Türk filmi olan Baskın:Karabasan’ın başrolünde yer almıştır. Konusu korku olan filmde Arda karakterine hayat vermiştir. Vizyona girdiği dönemde büyük ses getiren film için “Evrensel bir iş yaptığımız için mutluyum” ifadelerini kullanmıştır.  Trt Televizyon film kuşağında yayınlanan İmkansız Olasılık isimli filmde adını geniş kitlelere duyurmuştur.

Kariyerinin başında, umut vaat eden eğitimli bir oyuncu için Tehlikeli Karım dizisinde rol almak büyük avantaj. Çünkü dizide Mustafa Üstündağ, Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir gibi başarılı isimlerle çalışma fırsatı yakalıyor. Dizi tutar mı tutmaz mı bilinmez fakat bu kadroda bir projede yer almanın verdiği prestij Görkem Kasal için önemli basamak olacaktır.

Tehlikeli Karım İbrahim ile ilgili en güncel bilgileri sizlerle paylaşamaya devam edeceğiz. Konuyla ilgili eklemek ve sormak istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.