Tehlikeli Karım 23 Mart Çalan Şarkılar Ve Sözleri


Güncelleme: 10 Mart 2018 : 02:50
2

Tehlikeli Karım yayın hayatına gün ve gün yaklaşırken dizide çalan şarkılar da kısa sürede ilgi toplamayı başardı. Çok yakında izleyiciyle buluşması planlanan dizide çalan tüm şarkılara haberimizden ulaşabilirsiniz. Tehlikeli Karım 23 mart çalan şarkı ve sözleri...

MF Yapım imzası taşıyan Tehlikeli Karım dizisinin yönetmen koltuğunda birbirinden başarılı yapımlara imza atan Çağrı Bayrak yer alırken senaryosunu ise Nalan Merter ve Vilmar Özçınar birlikte kaleme alıyor. Dizi daha önce 140 ülkede yayınlanan My Dangeraus Wife projesinden uyarlanarak izleyiciyle buluşuyor.

Tanıtım fragmanları ekranlarda dönen Tehlikeli Karım dizisinin başrollerini Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar’da onlara eşlik ediyor.

Tehlikeli Karım dizisi konusu ve oyuncu kadrosu dışında özellikle yerli yabancı şarkılarıyla popüler olmayı başardı. Dizi daha başlamadan fragmanlarda duyduğumuz yabancı şarkı dillere pelesenk oldu bile. Dizinin ilerleyen bölümlerinde daha pek çok eğlenceli ve güzel şarkılara tanıklık edeceğiz. Şimdi herkesin merak ettiği Tehlikeli Karım 23 mart çalan şarkılar ve sözleriniz sizler için paylaşacağız.

Karısını aldatan bir adam ve buna boyun eğmek yerine yenilmeyip çözüm bulan tehlikeli bir kadının etkileyici maceraları izleyiciyle buluşacak. Dizinin konusu heyecanı ve zaman zaman adrenalin dolu sahnelerine birbirinden güzel şarkılar eşlik edecek. Tehlikeli Karım dizisinde çalan tüm şarkılara anbean yer vereceğiz.

Tehlikeli Karım dizisi tanıtım fragmanında çalan yabancı şarkıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz


Tehlikeli Karım 1. Bölüm Çalan Yabancı Şarkı-My Favorite Game (The Gardigans)


Tehlikeli Karım dizisinde çalan tüm şarkılar ve diğer dizilerde çalan tüm merak ettiğiniz şarkıları yorum kısmında sorabilirsiniz. En kısa zamanda dönüş yapılacaktır.