Tatlı Bela 98. Bölüm Özeti 12 Haziran Pazartesi İpuçları (Shlok Rugna’nın Adamları Tarafından Kaçırılır)


Güncelleme: 2 Haziran 2017 : 18:16
1

Shlok ve Astha birlikte tüm zorlukların üzerinden gelerek hayatlarını geçirmeye çalışırlar. Ancak ne yazık ki kötüler hiç bir zaman boş durmaz. Rugna, Shlok’a söz geçirtmek için onu kaçırtır. Tatlı Bela 98. Bölüm Özeti 12 Haziran Pazartesi İpuçları haberimizde. (Orijinal: 388,389,390,391)

Shlok eve geldiğinde Astha rahatlamıştır. İkili yattıktan sonra camları kırılır. Shlok dışarı çıktığında kimseyi göremez. Ertesi gün, çarşıya gittiklerinde kamyondaki malzemelerin dağıtıldığını, masalarının kırıldığını ve Chowski’yi dövülmüş şekilde görürler.

Shlok, bu manzara karşısında çok sinirlense de, Chowski kavga etmemesini ister. Shlok, kendisine hakim olmakta zorlansa da, onun sözünü dinler. Adamlar bu işin başlangıç olduğunu söyleyerek giderler.

Sodjal ve Jaya, evde her şeyin hakimi oldukları için memnundurlar. Jaya, kızı için her zaman bunu hayal ettiğini söyler ve anne kız bu düzenlerinin sonsuza kadar devam etmesini ister.

Kalindi, Ankush un değiştiğine inanmaktadır ve Malaya da gelini gibi davranır. Mala ise uzun zamandır birinin kendisine ilk defa sevgiyle yaklaşmasından dolayı mutlu olmuştur.

Shlok, çarşıdaki insanlara korkmamaları konusunda onlarla konuşur. Bunu duyan Rugna’nın adamları bu olup biteni Rugna ya haber verir. Rugna, bir plan yapar ve Shlok Astha’nın kaçırıldığını sanar. Astha’nın içinde olduğunu sandığı arabanın peşinden koşmaya başlar. Bir süre sonra araba durur ve içinden inen adamlar Shlok u yakalayarak, Ragnu’nun yanına götürür.

Kavya rahatsızlanmıştır ve Anjali’yi yanında istemektedir. Sodjal ne yapacağı konusunda kararsızdır. Varad, aradığında eskiye oranla biraz daha iyi olduğunu, eğer Kavya iyi olursa iş yemeğine onunla gideceğini söyler.

Shlok, Rugna’nın elindedir. Rugna onu kurdukları tuzağa nasıl düştüğünü anlatır ve kendisine bulaşmakla hata yaptığını söyler. Shlok, her türlü tehdide rağmen korkmaz. Astha ise polise giderek eşinin kaçırıldığını söyler.

Varad kardeşi Jyoti ye bir çek verir ve üstünü istediği gibi doldurabileceğini söyler. Jyoti, bu çeki kabul etmek istemese de, Varda oldukça ısrar eder ve isterse Sid e söylemeyeceğini belirtir.

Sodjal ve Varad, akşam yemeğine çıkacaklardır. Kavya’nın biraz daha iyi olduğunu düşünürler. Kavya da Anjali’nin yanına geleceğini düşünerek iyi olduğunu söyler. Onlar çıktıktan sonra Jaya odasına çekilir ve Anjali torununun yanına gelir.

Niranjan ise evde Anjali’nin olduğu konusunda şüphelenir. Zira Anjali, mutfakta Kavya için bir şeyler hazırlamış, kokuyu alan Niranjan’ın bunu Anjali’nin yaptığı gibi koktuğu için evde dolaşır. Sonra Kavya’nın biri ile konuştuğunu duyar ve Kavya’nın odasına doğru gider.

 

Tatlı Bela Tüm Haber ve Özetleri <<<tıkla

 

1 YORUM

Comments are closed.