Tatlı Bela 95. Bölüm Özeti 9 Haziran Cuma İpuçları (Shlok ve Astha Küsüyor)


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 00:22
2

Shlok Astha’ya küser. Astha Shlok’la barışmak için yüksek bir yerden atlama tehdidinde bulunur. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz ve Astha aşağı düşer. Tatlı Bela 95. Bölüm Özeti 9 Haziran Cuma İpuçları haberimizde. (Orijinal: 376,377,378,379)

Kalindi, oğlu Ankush’un değiştiğine inanmaktadır fakat Ajju, kimsenin bu kadar kısa sürede değişemeyeceği konusunda onu uyarır. Kalindi, Ajju’nun yanılmış olabileceğini diler.

Shlok, Astha ya soğuk davranmaktadır. Yalandan nefret ettiğini bile bile bu şekilde davranmasını kabullenemiyordur.

Renuka, kızının düğünü için lüks isteklerde bulunmaya başlamıştır. Jyoti ise bunun yanlış olduğunu söylese de kayınvalidesi oğlunun tüm bunları karşılayabilecek gücü olduğunu, Jyoti’nin ailesine ihtiyaçları olmadığını belirtir.

Varad, şirkette büyük bir değişim yapmak istemektedir. Bunun için Shlok un isminin şirketten kaldırılmasını düşünür. Şirket için yeni bir logo, yeni tasarımlar ister. Böylesine bir değişim için Niranjan’ın onayı olması gerektiğini söyleyen personele kızar.

Şirkette tek patronun kendisi olduğunu belirtir. İndrajeti ile iş ortaklığı yapmaya karar verir ve onun odasını hazırlatmasını ister. Sodjal ise evin tek hakimi olduğunu düşünmeye başlamıştır ve kuyumcuya yeni bir kolye siparişi verir.

Sid, kardeşinin düğünü için masrafları karşılama konusunda endişelidir ve köydeki evi satmayı düşünmektedir. Jyoti bu kadar maddi açılmanın yanlış olduğunu düşünmekte fakat kimseye dinletememektedir. Riya kendisine kıyafet seçerken pahalı elbiseleri tercih etmekte, onu uyaran Jyoti’yi dinlememektedir. Sid bankalara kredi için başvurmuştur. Evin maddi geleceği hiçte iyi görünmüyor.

Astha’nın yemek sattığı yere gelen bazı kişiler Astha hakkında konuşurlar. Shlok bu nahoş konuşmaları duyunca onlarla kavga eder. Bu serserilerin yemek için değil Astha yı görmek için geldiğini söyler ve Astha ya kadınların iş dünyasında olmasını desteklediğini ama böylesi yerlerde olmasının bu tür sakıncaları olduğunu söyler.

Astha, kendisini affetmeyen kocası için yüksek bir yere çıkar. Shlok un affettiğini ve kendisini sevdiğini söyleyene kadar orada duracağını, söylemezse aşağı atlayacağını belirtir. Herkes aşağıda toplanmış Shlok’a Astha’yı ikna etmesini ister.

Fakat Shlok, Astha’nın oyun oynadığını düşünerek oralı olmaz. Bir süre devam eden bu oyunun sonunda Shlok, onu sevdiğini söyleyince sevinen Astha, bu esnada dengesini kaybederek aşağı düşer ve Shlok onu tutar, ikili burada barışır ve romantik anlar yaşanır.

Ajju, Ankush’un odasında içki şişeleri görür ve onları kaldırmak ister. Mala da zaten içmeyi bıraktıklarını söyler ve Ajju’ya verir. Ankush geldiğinde ise bu durumdan hiç memnun olmamıştır. Mala, onu değiştiğini ikna etmesi için bunların yapılması gerektiğini belirtir.

 

Tatlı Bela Tüm Haber ve Özetleri <<<tıkla

2 YORUMLAR

  1. ben bu filmi cok seviyorum ve shlok ve asthanın hayranıtım gercek isimlerinide biliyorum sizi cok seviyorum

Comments are closed.