Tatlı Bela 94. Bölüm Özeti 8 Haziran Perşembe İpuçları (Shlok’un Geçmişi Ortaya Çıkıyor)


Güncelleme: 27 Mayıs 2017 : 16:32
1

Shlok babasına kızmış ve kendi hayatını kurmak için bir karar almıştır. Babasının desteği olmadan bu işin üstesinden gelecektir. Ancak bir iş görüşmesinde geçmişi karşısına çıkar. Tatlı Bela 94. Bölüm Özeti 8 Haziran Perşembe İpuçları için devamı haberimizde. (Orijinal:372,373,374,375)

Shlok, patronla görüşmeyi beklemektedir ve oldukça gergindir. Şu ana kadar hep patron koltuğunda otururken, bu sefer iş bekleyen biridir. Patron, müdürle konuşurken bu sunumun çok profesyonel olduğunu ve Shlok hakkında araştırma yapıp yapmadığını soruyor. İnternetten araştırma yapınca Shlok’un kim olduğunu öğreniyorlar.

Astha, ilk iş gününde satış yapamamıştır. İnsanlar gelmekte lakin alışveriş yapmamaktadır. Reklam yapmak için Sachin ile çalışmayı düşünmektedir.

Ankush ve Mala, Kalindi’yi kandırmak için yalandan tartışıyorlarmış gibi yapıyor fakat bu sefer alttan alan ve olumlu bir imaj yaratmaya çalışan Ankush’dur.

Akşam eve dönen Shlok, gün içinde yaşadıklarını Astha’ya anlatıyor ve geçmişinin kendisini rahat bırakmadığını, bu nedenle rahatsız olduğunu söylüyor. İnsanların normalde başarılarını kutladığını, bugün ise kendisinin başarısızlığını kutlamak için kalan yemekleri yoksullara dağıtma teklifinde bulunuyor.

Riya, kendisi ile tanıştırılan kişi ile evlenmeyi kabul ediyor ve evlilik için liste hazırlıyor. Abisine düğün hediyesi olarak Varad’ın Jyoti’ye hediye olarak aldığı kolyeden istiyor. Sid, şok oluyor. Çok pahalı bir istekte bulunan kardeşine ne diyeceğini bilmiyor.

Varad, işyerinde herkesin kendisini Shlok ile kıyaslamasından oldukça rahatsızdır. Proje dosyasını getirerek babasına gösterir. Genel anlamda iyi fakat projenin kusurları olduğunu Varad’a söyler ve ona kısa bir zaman içerisinde şirketi yönettiği her şeyi biranda öğrenemeyeceğini, çabalarını takdir ettiğini ama Shlok gibi biran da olamayacağını söyler.

Shlok ise müşteri çekmek için bir televizyon alır ve onu tamir ederek, kamyonun önüne koyar. Birkaç masa ve sandalye getirir. Astha, başta anlam veremese de insanların maçları izlemeyi sevdiğini, bu sayede satış yapacaklarını söyler ve söyledikleri çıkar. İkinci gününde kamyonun önü müşteri ile dolmaya başlar.

Niranjan, Sodjal’a Jyoti ye vermesi için para verir. Jaya’nın telkinleri ile bu paranın yarısını vererek babasının almasını istediğini söyler. Jyoti eve döndüğünde, Sid olanları öğrenir ve kimsenin parasına ihtiyaçlarını olmadığını, bunu kabul etmekle hata yaptığını Jyoti ye söyler. Jyoti, Riya’nın düğün masrafları için kabul ettiğini söyler.

Apsara, Astha’nın sakladığı sahte altınları kuyumcuya götürür ve onları kontrol ettirir. Kuyumcu sıcak suya atıldığında kaplamanın çıkacağını ve gümüş olduğunun ortaya çıkacağını söyler. Apsara için bulunmaz fırsattır.

Eve gider gitmez bu denileni yapar ve mutfakta tencerenin içine altınları bırakır. Shlok su içmek için mutfağa gittiğinde tenceredeki altınları görür ve Astha’nın kendisine yalan söylediğini anlar. Astha’nın yanına giderek tartışmaya başlarlar.

 

Tatlı Bela Tüm Haber ve Özetleri <<<tıkla

1 YORUM

Comments are closed.