Tatlı Bela 91. Bölüm Özeti 5 Haziran Pazartesi Tüyoları (Shlok Yeni Hayata Adapte Oluyor)


Güncelleme: 24 Mayıs 2017 : 23:44
3

Shlok yeni hayata, yeni insanlara ve parasızlığa alışmaya çalışmaktadır. Kendisini çok zor günlerin beklediğini bilmektedir. Tatlı Bela 91. Bölüm Özeti 5 Haziran Pazartesi Tüyoları şimdi haberimizde. (Orijinal; 360,361,362,363)

Shlok, haberleri okumuştur. Her ne kadar kendi kararı ile evden ayrılmış olsa da, bu şekilde gazetelerden okumak ağrına gitmiştir. Astha, onu teselli etmeye çalışmaktadır. Komşuları Chowski, oğlunun doğum gününü kutlayacaklarını ve onlarında bu partiye gelmelerini ister.

Astha, yeni ilişkiler kuracakları için gitmek istemektedir. Shlok ise hediye alacak durumlarının olmadığını söyleyerek gitmek istememektedir. Astha ise Ajju’nun yollamış olduğu altın parayı bozdurmak ister. Shlok onun zor durumlar için saklamaları gerektiğini söyler.

Varad, evde dini ayin zamanı eve gelen kardeşi Jyoti ye kolye hediye eder. Başta bunu kabul etmek istemese de Jyoti, Varad’ın ısrarı ile kabul eder. Eve döndüğünde onu kilitli bir yere koyar.

Renuka hanım ise Jyoti’nin kendilerine güvenmediği için böyle yaptığını söyleyerek kızı Riya’yı dolduruşa getirmeye çalışır.

Varad, Sodjal ile dışarı gezmeye çıkarlar. Kavya’nın isteği üzerine dondurmacıya giderler. Anjali, anne ve babası ile orada tesadüfen oradadır. Kavya, Anjali’yi görür ve yanına gider. Anjali ise Kavya ya kendisini gördüğünü söylememesini ister.

Astha ve Shlok, doğum gününe gitmişlerdir. Aynı evde kaldıkları Apsara ise kendilerinin davet edilmediği için bozulmuştur ve partiyi mahvetmeyi düşünmektedir. Bunu yaparken suçun Astha’nın üzerinde kalacak şekilde plan yapar.

Partinin yapıldığı evde çalışan aşçılara meyve suyu ikram eder ve kendini, Astha olarak tanıtır. Bir süre sonra aşçıların mideleri bozulur. Chowski, hazırlıkların yarım kaldığını görür. Aşçılar, Astha adında bir bayanın kendilerine ikramda bulunduktan sonra bu durumun olduğunu söylerler.

Chowski ve eşi yeni yemek siparişi veremeyeceklerini, misafirlerinin ikramsız göndereceklerini ve bu durumun ailelerinin itibarı için çok kötü olduğunu söyleyerek telaşlanırlar. Astha ise yaşanan durumu düzeltmek için kolları sıvar fakat biraz zamana ihtiyacı vardır.

Partiye gelen misafirler, yaşanan aksaklıktan dolayı evden ayrılmak isteyince, çocukları oyalamak Shlok a kalır ve bu konuda başarılı olur. Misafirler, ikramlardan memnun olunca ev sahipleri de oldukça memnun olur.

Bu kadar kısa sürede aperatiflere hazırlanması ve beğenilmesi herkesin takdirini toplar. Chowski, Astha’nın bu yeteneğini kullanması ve bunu iş olarak yapmasını teklif eder. Evin yaramaz çocuğu Sachin, parti dağıldıktan sonra tüm onları Apsara’nın yaptığını ağzından kaçırınca, Chowski Apsara’yı azarlar.

Bölüm ve dizi hakkında görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. İyi Seyirler dileriz.

3 YORUMLAR

Comments are closed.