Tatlı Bela 84. Bölüm Özet ve Fragmanı 29 Mayıs Pazartesi (Nirancan Astha’yı Öldürmeye Çalışıyor)


Güncelleme: 18 Mayıs 2017 : 00:11
4

Niracan Astha’yı kaçırmakla kalmaz onu öldürmeye çalışır. Sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 84. Bölüm 29 Mayıs Pazartesi Özet ve Fragmanı haberimizde sizlerle. (Orjinal:332,333,334,335)

Kalindi, Ankush’a puja hazırlığı yaptığını kendisinin de bugüne özel olarak davranmasını, iyi biri olarak davranmasını istemesine karşın Ankush her zamanki gibi alay eder. Ankush, Kalindi ye geçmişi hatırlatır. Devamlı onu bırakıp gittiği konusunda laf çarpar. Astha, puja için eve geleceğini Kalindi ’ye söylediğinde, onların geleceğini belirtir. Bu duruma şaşırsa da Astha üzerinde durmaz.

Jyoti, evde hazırlıklar için alışveriş listesi yapar. Başta Jyoti’nin alışveriş yapmasını istemeyen Renuka, alınacakların, fazla olduğunu görünce Jyoti’ye para vererek onun yapmasını ve erkenden eve gelmesini ister.

Astha şirkete giderken kendisini kaçıran adamlarla Niranjan’ın konuştuğunu görür. Arabadan inerek onları izler. Başta Shlok’a olmak üzere bu durumu anlatmak ister lakin elinde kanıt olmadan ona inanmayacağını düşünerek aramaktan vazgeçer ve telefonu ile onları kaydeder. Niranjan ise adamlara bu sefer her şeyi dediği gibi yapmalarını, aksaklık istemediğini söyler.

Astha, şirkete gelince Niranjan’a çektiği kaydı gösterir ve bunu Shlok’a izleteceğini söyler. Niranjan bu durumun önüne geçmek için telefonu ister. Astha, odadan çıkar. Shlok’un yanına gittiğinde ona göstermek ister.

Lakin o sırada Niranjan, Shlok u çağırarak bugünkü davet için son kontrolleri yapması gerektiğini belirtir. Shlok, Astha’ya sonra bakarım deyince Astha videoyu sms olarak Shlok a atar. Niranjan, Astha’nın telefonunu alır ve kırar.

Astha, bunun işe yaramayacağını, videoyu mesaj olarak attığını söyleyince; Niranjan Shlok un yanındaki adama Shlok’un telefonundan mesajı silmesini ister. Arabada olan Shlok telefonunu şarj etmek için torpidoya koyar.

Shlok ve adamı belirtilen yere gidince, adamı masada olan telefonu alarak mesajı siler ve Niranjan, bu haberi duyunca sevinir. Astha dışarıdayken adamlar tarafından kaçırılıyor. Adamlar, Niranjan’ı arayarak işi yaptıklarını söylüyorlar. Bu telefon konuşmasını duyan Anjali Niranjan’ın Astha’yı öldüreceğini anlıyor ve hemen belirtilen yere doğru yola çıkıyor. Anjali, Shlok’a ulaşmaya çalışıyor ama başarılı olamıyor.

Adamlar, Astha’yı Shlok’un bulunduğu mekana götürür. Onlar Astha’yı götürürken, Shlok mekanın çekim yapılacağı ekrandan adamları ve Astha’yı bir anlık görür ama emin olamaz. Niranjan, mekana geldiğinde Astha’yı bir yere bağlar ve ona bugün öleceğini söyler.

Festivalin yapıldığı yere gelen Anjali, Shlok’a seslense de sahnede olan Shlok’a sesini duyuramaz. Oradan hemen ayrılıp Astha’yı aramaya başlar. Niranjan, festivalin başlaması için yakılan direğin oraya Astha’yı bağlar. Anjali, engel olmak istese de başarılı olamaz.

Festivalin başlaması için şirketi temsilen Shlok alevli ok ile direği nişan alır ve oku fırlatır, direk bir anda alev alır. Hemen arkasında Astha vardır. Bir süre sonra direğin yakın çekimini ekranda gören Shlok, orada Astha’yı bağlı görür ve koşarak Astha’yı çözer ve kurtarır.

Niranjan ve Anjali konuşmaktadır. Anjali’ye neler yaptığını anlatmakta ve bağırarak, ne yaparsa yapsın Shlok’un kendisine inanacağını söyler. Arkasını döndüğünde ise Astha ve Shlok’u görür. Shlok her şeyi duymuştur. Babasına öfkeyle bakar. Niranjan, her şeyin sorumlusunun Anjali’nin olduğunu söyler.

 

 

4 YORUMLAR

  1. Sonunda ya iste bu kadar niranjan herseyi duydu kara oglan ya ashta cok inatci ve tatlisin seni cok seviyorum

  2. bence shlok nirancandan nefret edecek . nirancana oh olsun bencede shlok nirancandan nefret etsin bence nefret etmekde haklı

Comments are closed.