Tatlı Bela 8 Mayıs 63. Bölüm Özet ve Fragmanı-(Nirancan’dan Astha’ya büyük jest)


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 12:53
0

Niranjanın evi çok kalabalık hale gelmiştir ve çareyi ofise gitmekte bulmuştur. Sodjal yaşanan bu durumdan oldukça bunalmıştır. Huzur evi sakinleri onunla bir oyun oynarlar eğer kaybederse Niranjanı arayarak huzur evi arazisini kendileri için almasını ister. Sodjal bu duruma karşı çıksa da sonunda kabul eder. O esnada , yaşlılardan biri niranjanı arayarak var olan oyundan bahseder. Niranjan onlar için çabaladığını bunun için oyuna gerek olmadığını söyler.

Akşam evde carom denilen oyun oynanmaya başlar. Sodjal ve Shlok bir tarafta , iki kişi karşı taraftadır. Sodjal ve Shlok güzel oynamaktadır ve yaşlılar kaybetmektedir. Anjali ve Astha endişe etmektedir o sırada Astha kılık değiştirip gelir eve masaya yaşlı biri gibi oturur . Başta oyun değişikliğini Sodjal kabul etmesede Shlok önemli olmadığını söyler. Niranjan gelmiş oyunu seyretmektedir. Astha ardarda kazanmaya başlar ve galip gelir. Bu sırada sevincini abartınca kılık değiştirdiği ortaya çıkar. Niranjan ve ailesi çok şaşırmıştır. Shlok , Asthanın kolundan tutarak odaya çıkarır ve büyük bir tartışma yaşanır.

Shlok yaptıkları ile babasına saygısızlık yaptığını söyler. Shlok çok sinirlenir ve Asthaya elini kaldırır. Anjali odanın dışında bu manzarayı görür. Asthanın , Shlok Niranjanı eleştirmekle hata yaptığını , Shlokun her zaman Nirajnanı tutacağını düşünür. Astha , Shlokun babası gibi birisi olmasından dolayı endişelenir ve Jyoti Asthanın odasına gelerek onu teselli etmeye çalışır.

Varad kardeşi Shlokla konuşarak daha sakin olması gerektiğini , Asthanın yaşlı insanları düşündüğünü söylüyor.  Shlok , her şeye hoşgörülü olabileceğini ama babasının söz konusu olduğunda bunu yapmayacağını belirtir. Evde yaşananlardan dolayı huzur evi sakinleri evden ayrılma yönünde hareket etmelerinin doğru olacağını , aksi durumda evdeki huzursuzluğa neden olacaklarını kendi aralarında konuşurlar. Shlok , Astha ile konuşmasında bir kez daha yanlış yaptığını ve bunlardan dolayı babasından özür dilemesi gerektiğini , onu çok sevdiğini ama Anjali ile birlikte olarak evde bir şeyleri değiştirmeye çalıştıklarını fark ettiğini söyler ve Astha kahvaltıda özür dileyeceğini belirtir.

Sabah olduğunda Niranjan ,basın önünde bir açıklama yapar ve huzurevinin problemini çözdüğünü , bu insanların artık kendi yerlerinde kalabileceğini söyler. herkez Niranjanı alkışlar Astha , basın önünde Nirajandan özür diler ve kendisini affetmesini ister. Bu durum Niranjanı oldukça memnun etmiştir. Hem Shloku elinde tutmuş , hem basın önünde vülmüş hem de Asthaya bir ders verdiğini düşünmektedir.

Varad , Mansi ile iki senedir birliktedir ve bu durumu saklamayı başarmıştır. Evde bulamadığı huzuru onun yanında bulduğunu belirterek ona şık bir saat hediye eder. Sid , Kavyay ders vermeye devam etmektedir. Jyoti , Sid in yiğenine davranışlarını gördükçe onun ne kadar iyi biri olduğunu ve kız çocuklarını sevdiğini görünce gülümseye başlar.

Tatlı Bela 63. Bölümden Kareler