Tatlı Bela 77 Bölüm Özeti-22 Mayıs Pazartesi Fragman


Güncelleme: 12 Mayıs 2017 : 00:06
2

Nirancan Angeli’nin anne ve babasını eve getirir. Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi olan Tatlı Bela’nın 22 Mayıs pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümü olan 77. bölümünde neler yaşanacak?

Renuka, Jyoti’yi bir türlü kabullenemiyor. Her davranışında bir kusur buluyordur lakin eşi kızı ve oğlu onunla aynı fikirde olmadığı için istediği dönüşleri alamıyordur.

Niranjan’ların evindeki davete gitme hazırlıkları yapmayı konuşan Side kendilerinin gitmeyeceğini zira Niranjan veya Anjali’nin onları arayıp davet etme nezaketinde bulunmadığını kendilerine saygı duyulmadığını belirtiyor.

Kalindi eve gelip bir mektupla oldukça gerilir, bir anda hesapta olmayan bu durum karşısında ne yapacağını bilmez ve mektubu hemen saklar. Eşi kendisine neyi olduğunu sorduğunda onu geçiştiren cevaplar verir.

Astha, annesi ile görüşmesinde her şeyin yolunda olduğunu Shlok ile bir problemin olmadığını söyler. Bu sırada Shlok arar. Annesine eşinin tatile çıkmak istediğini belirtir. Shlok ise ailesine yalan söylememesini söylemesine karşın Astha onları üzmek istemediği için gerçekleri belirtmediğini dile getirir.

Sodjal, evde Kavya’yı arar ama bir türlü bulamaz. Herkes Kavya’yı aramaya başlar. Shlok en son odasına geldiğinde onunla dışarı çıkmak istediğini fakat kendisinin onu red ettiğini söyler. Ve onu bulacağını belirtir ve bir süre sonra biri telefon eder. Kavya’nın dükkanına geldiğini ve bunu haber vermek için aradığını belirtir ve onu alıp eve gelirler.

Ganpati festivalinde ev halkı misafirleri ile ritüellerini yerine getirirler ve herkese her şeyin yolundaymış gibi davranmasına rağmen evde soğuk rüzgarlar esmektedir. Astha, Mansiyi’de davet etmiştir oda eve gelince Varad şaşırsa da hiç bozuntuya vermez lakin Sodjal, Astha’nın davetinden dolayı oldukça sinirlenmiştir.

Niranjan, törende Anjali’ye ailesinden bahsetmesinden onun bir şeyler planladığını tahmin eder ne olduğunu anlamamıştır. Kapıda anne ve babası gördüğünde ise şok olur. Niranjan onlara çok saygılı bir şekilde davrandığını ve onları evinde görmekten dolayı mutlu olacağını belirtir.

Shlok ise Anjali’nin anne ve babasını gördüğünde onlara tepki gösterecekken Niranjan onu durdurur. Bu evde huzurlu zamanlar geçirmek istediğini söyler. Shlok anlam verememektedir.

Tatlı Bela 77 Bölüm Özeti-22 Mayıs Pazartesi Fragman izle – Güncellenecektir

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.