Tatlı Bela 58. 59. Bölüm 3-4 Mayıs Özet ve Fragmanı-İpuçları


Güncelleme: 3 Mayıs 2017 : 00:07
0

Türkiye’de en çok konuşulan Hint dizisi Tatlı Bela, Aşk ve Nefretin karşı karşıya geldiği bir sevdayı konu alıyor. Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları konu alan Tatlı Bela’da duygu dolu bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.  Tatlı Bela 58. 59. Bölüm Özet ve Fragmanı-İpuçları sizlerle. İşte yeni bölümlerden ayrıntılar…

Angeli anne ve babasını dilenirken görür. Büyük bir şok yaşayan Angeli ne yapacak? Anne ve babasını o sefaletten kurtaracak mı? Buna karşılık kötü Niranjan nasıl bir tepki verecek?

Evedekileri  kandırmak için kaza süsü verilmiş bir olay sonucunda yaralandığını söyleyen Nirancan herkesi kandırmıştır. Angeli onun sargılarını çıkarırken şaşırır çünkü Nirancan yaralanmaış ve herhangi bir kaza da geçirmemiştir.

Nirancan ben istersem yaparım diyerek Angeli’ye göz dağı vermektedir. Bu arada Jyothi kendisine bu kadar iyi davranan Sid’e kötü davrandığını düşünmekte ister. O anda çalan telefon Jyothi’yi çok sevindiri çünkü arayan Sid’dir. Jyothi ondan özür diler. Telefon kouşmasını dimleyen Renuka oğlunun kiminle konuştuğunuöğrenmek için Sid’in elindeki telefonu almaya çalışır.

Bu esnada sesleri Jyothi’de duymaktadır. Telefon yere düşer ve kırılır. Akabide Renuka bir bilezik görür ve kiöin olduğunu sorar. Sid bileziğin AJJU’ya ait olduğunu söyler anak Ajju’nun bileğinie uygun değildir. Annesi gerçekleri söylemesi için oğlunu sıkıştırır.