Tatlı Bela 27 Mayıs Cumartesi 82. Bölüm Özet ve Tüyoları (Astha ve Üvey Kardeşi Yüzleşiyor)


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 18:08
3

Talı Bela’da Astha en sonunda Üvey kardeşi ile yüzleşir. Gerçekler açığa çıktıkça Astha’yı ne tür olaylar beklemektedir. Tatlı Bela 27 Mayıs Cumartesi 82. Bölüm Özet ve Tüyoları haberimizde (Orijinal: 324,325,326,327)

Astha, Niranjan’la konuşur ve ilk zamanlar ona karşı yalnızken artık Jyoti, Anjali ve Sodjal’ın kendisi ile olduğunu onun gerçek yüzünü diğerlerinin de göreceğini söylüyor. Oğlunun, sevgisinin her daim olması için değişmesi gerektiğini, aksi durumunda eninde sonunda Shlok u kaybedeceğini belirtir. Niranjan, buna oldukça öfkelidir.

Sodjal, Astha ve Anjali’nin kendisine olan desteğinden oldukça memnundur. Onlarla beraber hareket edecektir. Astha, Varad konusunda akıllıca davranmaları gerektiğini, aksi durumda her şeyin onların istemediği gibi olabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Sodjal, bu konuda Anjali ve Astha’nın fikirleri doğrultusunda hareket etmeye karar veriyor.

Varad, Mansi’nin evindeyken dışarıda Shlok’u görür ve onunla burada ne işi olduğunu sorar. Shlok un kendisi ile görüşmek istediğini söyler.

Varad a abisi olduğunu yaşça kendisinden büyük olduğu, ona akıl verme gibi bir amacının olmadığını, ama bu konuda yanlış yaptığını ileride Kavya ile olan baba kız ilişkisinin Mansi yüzünden zarar göreceğini belirtir. Varad, Mansi ile evlenmek gibi bir niyetinin olmadığını, ama Sodjal’ı da sevmediğini, onun kendisini anlamadığını belirtir.

Astha, kolej için yapılan araziyi görüyor ve beğeniyor. Arazinin, durumunu sormak için babasını arıyor. Evde bulunan Ankush telefona çıkıyor ve Astha ile ilk görüşmesi oluyor. Ankush, evde evrakları imzalamazlarsa Astha’nın evine gideceğini söylüyor. Kalindi, bunu yapmamasını, kızı ile kendisini tehdit etmemesini söylüyor. Kalindi, Astha’yı bu olayın dışında tutmaya çalışmaktadır.

Astha ve Shlok arazinin olduğu yerde karşılaşırlar ve eve dönerken arabaları bozulduğu için dışarıda kalacaklardır. Bunun için çadır kurarlar. İkili arasındaki tatlı atışmalar devam eder. İkili, çadırda uyurken Shlok un bacağında bir yılan sürünmeye başlar. Astha, bunu görür görmez yılanı dışarı atar.

Ertesi gün, Niranjan, Astha ve Shlok u beraber gördüğünde sinirlenmiş olsa da, en çok kızdığı durum Shlok un ceketinin Astha’nın üzerinde olmasıdır. Bu durum Sodjal ve Anjali’yi sevindirmiştir.

 

 

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.