Tatlı Bela 23 Mayıs Salı 78. Bölüm Özeti Fragmanı (Jyothi Babasının Gerçek Yüzünü Görüyor)


Güncelleme: 13 Mayıs 2017 : 12:20
0

Kanal 7’nin en çok izlenen hint dizisi Tatlı Bela’nın 3 Mayıs Salı 78. Bölümünde Jyoti babasının gerçek yüzünü görüyor. Tatlı Bela 23 Mayıs Salı 78. Bölüm Özeti Fragmanı ve tüm detaylar haberimizdeki Tatlı Bela özetinde. (Orjinal: 308,309,310,311)

Jyoti, evin ortasındaki halatın neden olduğunu soruyor. Başta Astha bu konuyu geçiştirmek için uğraşıyor lakin Jyoti ısrarla evde neler olduğunu soruyor. En sonunda Astha evde yaşananları Jyoti ye anlatıyor.

Kalindi, gelen mektubun etkisindedir. Uzun süredir ses çıkmayan olay tekrardan gündeme gelmesi oldukça rahatsız etmişti. Pranhakar, bu kadar sende geçtikten sonra tekrar iletişime geçmesinin nedeni nedir diye, Avdhoot ve Ajju, Kalindi’yi teselli ediyor ve onun yanında olduklarını söylüyor.

Anjali, anne ve babasına Niranjan’a ve Shlok a karşı Astha’yı destekleyerek onların yanında durduğunu anlatıyor. Anne ve babası, doğru olanı yaptığını bundan sonra kendileri de onu yalnız bırakmayacaklarını söylüyor.

Jyoti, Shlok’u çağırarak evde onları soruyor. Shlok bunun nedeninin Astha ve Anjal’i olduğunu, babasına karşı yaptıklarını ve buna rağmen babalarının onlara karşı her zaman merhametli davrandığını söylüyor. Jyoti, Astha ve Anjali ye Niranjan konusunda haksız olduklarını, onların yüzünden bunların yaşandığını belirtiyor.

Niranjan, bu konuşmaları duyunca aşağı inerek Jyoti ye sevecen şekilde davranıyor. Jyot’i ailesini böyle gördüğü için üzüldüğünü söyleyerek ağlamaya başlıyor. Shlok, babasını ve kardeşini üzdüğü için Astha’yı azarlıyor ve onu görmek istemediğini artık Astha’dan nefret ettiğini söylüyor. Jyoti evine dönmek üzere yoldadır ve evde bir eşyasını unuttuğunu fark eder ve tekrar Niranja’nın evine doğru gelir. Bu sırada, ise salonda Niranjan ve Anjal’i konuşmaktadır.

Niranjan, Anjali’yi suçlamakta ve tehdit etmektedir. Konu Jyoti ye gelir ve Niranjan, Abhay’ın haklı olduğunu, onu hapisten çıkardığını, Jyoti’nin kendisi için öldüğünü, ikinci bir evlilik yaparak kendilerini utandırdığını söyler ve her daim Jyoti den nefret ettiğini ve Anjali’nin daima onu korumaya çalışmasından bıktığını söyler lakin tüm bunları Jyoti duymuştur.

Jyoti, duyduklarına inanamaz ve babasının gerçek yüzünü görmüştür. Babası ile  tartışır. Niranjan, durumu toparlamaya çalışsa da Jyoti bu zamana kadar hep annesini suçladığını ama tüm bunların arkasındaki kişinin babası olduğunu anladığını, bu gerçeği diğer kardeşlerinin de duyacağını belirtir.

Niranjan, ne yapabileceğini soruyor bu esnada Shlok gelince Niranjan hemen sakinleşiyor. Jyoti, babası hakkında yanıldıklarını ve Astha ve Anjali’nin yanında olduğunu söylüyor. Shlok, bu ne demek diye sorunca Anjali, Jyoti’nin kolundan tutarak dışarı çıkarıyor. Jyoti, annesine neden bunu yaptığını soruyor. Astha, Shlok la babasını konuştuğunda ikisinin arasının bozulduğunu aynısının yaşanmamasını iki kardeşin arasının bozulmamasını istediğini söylüyor.

Shlok ise bunların nedenini Astha olduğunu düşünerek ona kızar. İçeri gelen Jyoti, her sorunda neden Astha’yı suçladığını bunların sebebinin başkası olup olmadığını bir kez düşünmesini ister. Jyoti, bir süre sonra evine gider.

Niranjan, Anjali’nin anne ve babasının yanına giderek Anjali ye çektirdiklerini ve bundan sonra ona yapacağı kötülükleri anlatır ve kimse onu engelleyemeyeceğini söyler. Bu sözler karşısında Anjali’nin babası sinirlenir ve Niranjan’a tokat atmak için elini kaldırdığı sırada, Shlok olanı görür ve kolunu tutar. Niranjan, hemen değişerek ben kızınızın mutluluğu için uğraşmama rağmen neden bana kötü davranıyorsunuz diye sorar. Shlok, babasının hak etmediği davranışlara maruz kaldığını düşünür.

Niranjan ve Shlok salonda konuşmaktadır. Shlok’a tüm mal varlığını bırakacağını ve evden ayrılmayı düşündüğünü böylece sorunların ortadan kalkacağını, eşi ile arasının bozulmasını istemediğini söyler. Shlok a karşı anlayışlı baba rolünü ustalıkla oynamakta ve Shlok bunlara inanmaktadır. Ankush Prabhakar Joshi yani Kalindi’nin ilk evliliğinden olan oğlu eve geliyor. Ajju ve Avdhoot onu tanımaktadır Joshi çok rahat hareketlerle eve girer oturur ve birazdan avukatlarının geleceğini söyler.

Tatlı Bela 23 Mayıs Salı 78. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir