Tatlı Bela 10 Mayıs 65. Bölüm Özet ve Fragmanı-(Abhay’ın gelişi herkesi şok eder)


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 12:55
0

TAtlı Bela’da ilginç olaylar devam ediyor. İlgi ile izlenen dizide olaylar iyice karışmaya devam ediyor. Tatlı Bela 10 Mayıs 65. Bölüm Özet ve Fragmanı sizler için haberimizde. İşte dizide yaşananlar…

Sid, Jyotiyi ziyaret etmek için eve gelir. Sodjal, hediyeleri görünce kendisinin ne için getirdiğini sorunca kendisinin değil , Kalindi hanımın gönderdiğini söyleyerek onu atlatır. Sid ve Jyoti mutlu anlar geçirmekte ikiside bir arada olmaktan mutludur. Sid, Jyotiye olan duygularını tekrar söyler ona karşı bir şeyler hissetiğin, Jyoti’ye söylediği sırada bu konuşmaları Anjali duyar ve şok olur. Tam içeri girecekken Astha onu durdurur. Sidin , Jyotinin hayatını kurtardığını ve kızının şu anki mutlu haline bakmasını ister. Anjali, bu yapılanın yanlış olduğunu Niranjanın birkaç güne kadar Abhayı dışarı çıkartacağını ve o zaman olayların daha çok büyüyeceği konusunda endişelerini Astha ile paylaşır.

Jyotinin, bebeğinin ismini belirlemek için tören yapılacaktır. Evde bunun hazırlıkları yapılır. Shlok ve Astha yeni bebek için mücevher almak üzere alışverişe çıkacaklardır. Sodjalda onlarla gitmek ister, böylece masrafı Shlok ödeyeceği içim istediği gibi bir hediye alabileceğini düşünür ve üçü dışa çıkar.

Bu sırada dışarıda ise Varad sevgilisi ile beraberdir. Varad masadan telefonla konuşmak için dışarı çıktığında cafeye Sodjal , Shlok ve Astha gelir. Sodjal , Mensanın önündeki masaya oturur bir süre sonra Varad ,gelince burada ne aradığını sorar. Varad , çok şaşırmıştır. Mensa , duruma müdahale ederek toplantı yaptıklarını belirtir ve Varadı bu zor durumdan kurtarır.

Jyotinin bebeği ağlamaktadır ve nasıl susturacağını bilmemekte , annesinin yardımınıda istememektedir. Astha , bebeğin sesini duyunca onu alır ve bahçeye çıkar . Anjali , Asthanın yanına gelerek bebeğin karnına masaj yaparak onu rahatlatır ve ağlaması kesilir. Anjali , odasına gidince bebekle bahçedeyken onu Shlok görür ve Asthaya anne olmanın çok yakışacağını düşünmektedir.

Ertesi gün bebek , düzenlenen törende herkez geldiği zaman ne isim konulacağı konusu tartışılırken , içeri Abhay gelir. Herkez çok şaşırmıştır. Kalindi , duruma müdahale etmek istesede eşi onu durdurur. Abhay çok pişman olduğunu yaptıklarından dolayı utandığını , bundan sonra asla böyle bir şey olmayacağını tüm bunlarının sebebinin annesi olduğunu söyler.

Abhayın , annesi erkek çocuk istediği için böylesine yanlış davrandığını, tüm suçun kendisinde olduğunu belirtir. Abhay kendisini affetmemesi durumunda canına kıyacağını belirtir ve bıçağı eline alır. Niranjan bu duruma müdahale eder ve bıçağı alarak fırlatır.

Shlok , Abhayın gitmesini ister . Herkez gittikten sonra babası ile konuşur , kardeşinin aynı şeyleri yaşamaması gerektiğini bu nedenle Abhaya güvenmediğini söyler . Niranjan , aynı şekilde düşündüğünü ama herkesin ikinci bir şansı olduğunu söyler ve toplumun nasıl bakacağını düşünmesini ve anlattıklarını bir kez daha düşünmesini ister. Shlok , babasını nasıl ikna edeceğinin düşünürken Niranjan ise , oğlunun ilk kez kendi fikirleri karşısında şüpheye düştüğü için memnun değildir.

Sid ise Abhayın içeriden çıktığı için akşam eve gelmiştir. Astha , onu gizlice Jyoti ile görüştürür ve yakalanmadan çıkması gerektiğini söyler. Sidi dışarı çıkarırken Shlok eve girer lakin Sid , hemen saklanır ve Shloka yakalanmaz.