Suyun Hafızası Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 15:17
0

Ay Yapım tarafından izleyici ile buluşacak olan dizi Suyun Hafızası dizide rol alacak oyuncular hakkında bilgiler, Suyun Hafızası dizisi oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı Suyun Hafızası dizisi oyuncu kadrosu Suyun Hafızası dizisi karakterleri şimdiden izleyeceği heyecanlandırmaya yetti. Suyun hafızası dizisi oyuncu kadrosunda yer alacak isimlerden iki oyuncu netleşti. Suyun hafızası dizisi erkek başrol oyuncusu ve Suyun Hafızası kadın başrol oyuncusu kim hakkındaki bilgileri sitemizden okuyabilirsiniz.

Suyun hafızası dizisi kadın başrol oyuncusu Bergüzar Korel yetenekli oyunculuğu ile şimdiden dizinin izlenme oranları arttıracağı ve reytinglerde ilk sırada olacağı sosyal medyada konuşulan haberler arasına girdi. Peki Suyun Hafızası Bergüzar Korel’in partneri olarak dizide rol alacak Suyun Hafızası erkek başrol oyuncusu kimdir? Evet bu soruyu sorduğunuzda duyar gibiyim. Hemen sizler için ismini paylaşıyorum daha önce Kara Sevda dizisindeki Emir kozcuoğlu karakteri ile akıllara kazınan zengin bir o kadar da kötü adam rolü ile izleyici etkilemiş ve akıllara kazınmış olan Kaan Urgancıoğlu Suyun Hafızası dizisinde rol alacak.

Suyun Hafızası dizisi kadın başrol oyuncusu Bergüzar Korel hakkında kısaca bilgi verecek olursak, en son Vatanım Sensin dizisinde Azize karakteri ile oyunculuk alanında en üst seviyeye çıkmış ve kariyerinin zirvesine yaşamıştır. Bergüzar Korel 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Sporla da ilgilenen Bergüzar Korel voleybol takımlarında boy göstermiştir.

1998 yılında Kırık Hayatlar dizisi ile ilk olarak oyunculuk tecrübesini yaşamış daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu Irak filminde ise Leyla karakterini hayat vermiştir. Zeytin Dalı dizisi ile de izleyici karşısına geçen Bergüzar Korel en çok Vatanım Sensin dizisinde izlenmiştir. Tabii Binbir Gece dizisini de unutmadan söylemek gerekiyor çünkü orada şu anda eşi olan Halit Ergenç ile başrolü paylaştı ve bu dizideki rolüyle Altın Kelebek en iyi kadın oyuncu ödülünü almaya hak kazanmıştır. Bergüzar Korel’in oynadığı dizilere gelecek olursak yine Bitmeyen Şarkı, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı ve Vatanım Sensin diye sıralayabiliriz.

Suyun hafızası dizisi Kaan Urgancıoğlu ise 2002 yılında Demet Akbağ’ın tavsiyesi üzerine dizi sektörüne adım atmış Kanal D’de Karaoğlan adlı dizide baş rol oynamış ve ilk oyunculuk deneyimini burada kazanmıştır. Zeki, yakışıklı aynı zamanda karizmatik de oluşu onu oyunculukta bir adım daha ileriye taşımıştır. Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı diziler ise Kampüsistan, Seni Çok Özledim, Sessiz Gece , Çalıkuşu, Ah Polis Olsam, Gülpare,Tutsak, Limon Ağacı, Ayrılık, Dürüye’nin Güğümleri, Bir Ömür Yeter, Leyla ile Mecnun, Acayip Hikayeler, Aşk, Filinta ve Düşman Kardeşler dizilerinde rol almış en çok kendini gösterdiği dizi ise Kara Sevda dizisinde Emir karakteri olmuştur.

Suyun hafızası dizisi birçok oyuncu içinde barındıracak yardımcı karakterlerle de izleyici karşısına geçecektir.  Suyun Hafızası dizisi diziye yeni giren karakterler ve diziden çıkan karakterleri bu haberin güncellemesinin akabinde takip edebilirsiniz. Dizihaberci.com adresinden tüm dizi bilgilerine ulaşabilirsiniz.