Survivor Sema’dan Adem ile İlgili Aşk Dedikodularına Cevap Geldi!


Güncelleme: 6 Temmuz 2018 : 21:40
0

Survivor 2018 iyisi ile kötüsü ile son buldu. Adem Kılıççı’nın şampiyonluğu ile biten Survivor 2018’in bitimine yakın Alper Baycı’nın ölümü şok etkisi yaptı. Survivor çalışanı Alper’in vefatı ile akıllara kazınan 2018 Survivor’de yine sular durulmuyor. Şimdi de Adem ile Sema’nın aşk yaşadığı dedikoduları ayyuka çıktı. Peki Survivor Adem ve Sema gerçekten aşık mı?

Hemen hemen tüm internet dünyasına konu ile ilgili onlarca konu açıldı. Serhat’ın konu ile ilgili yaptığı bir açıklama ortalığı karıştıran ilk hareket oldu. Serhat sosyal medyada yaptığı açıklamada;

“Sema Survivor”u giderken beni aradı. ‘Adem filan bunlarla ben nasıl yapacağım adada’ dedi. Bende dedim ki… ‘Sen güçlü kadınsın git çocuğunun için mücadele et. Turabi ile görüş, Hakan ile görüş Adem ile görüş…’ bu arada Sema, Adem ile Hakan Hatipoğlu’nu hiç sevmiyordu.

‘Aynı takımda olduğunuz için takım ruhunu sağlamak için görüş’ dedim. ‘Ağlama, pes etme’ dedim. Moral verdim, ‘başarırsın’ dedim. Ama ben şimdi kalkıp git ‘Adem’le sevgili ol’ demedim” dedi. Serhat’ın bu açıklamalarından sonra magazin dünyası patladı. Her ağızdan bir söz çıktı. İnternet dünyası “Adem ve Sema sevgili mi” sorusu ile çalkalandı. Ve Sema’dan beklenen açıklama geldi.

Kısaca Sema sosyal medyadan yaptığı açıklamada “biz Adem’le kardeşiz, kardeş” açıklaması geldi. Sema’nın açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Benim burada parmak basmak istediğim bir şey var. Size kardeş olarak bildiğiniz bir kişi ile ilgili “Sevgililer, aşk yaşıyorlar” iftirası yada dedikodusu yapılsa bu şekilde gülerek, eğlenerek cevap verir misiniz? Sizi bilmem ama bana biraz tuhaf geldi. İçimde kalmasın şurada dursun bari; “Bu dedikodular daha çok su götürür” benden demesi 😉

Survivor Sema Aydemir Adem Kılıççı’ya Aşık mı? İşte Cevabı

https://www.youtube.com/watch?v=agJxQ5pZWME